Muratpaşa gençleri askere uğurladı

Muratpaşa gençleri askere uğurladı

Muratpaşa Belediyesi, Yeşildere Mahallesi’nden askere gidecek gençler için düzenlenen yemek ve eğlencede ailelerin ve gençlerin heyecanına ortak oldu.

Hayatının her anını komşularıyla paylaşan Muratpaşa Belediyesi, Yeşildere Mahallesi’nden askere gidecek gençlerin düzenlendiği yemek ve eğlencede onları yalnız bırakmadı. Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, önce gençlerin yemeğine katıldığı ardından mahallede düzenlenen eğlencede ailelerin heyecanına ortak oldu. 


Asker yemeğine Yeşildere Muhtarı Kemal Genbeş’la birlikte askere gidecek gençlerin nişanlıları, eşleri ve çocukları katıldı. Cephaneci, burada, “Tüm gençlerimizin vatani görevlerini önce ailelerine sonra vatana ve millete en yakışır şekilde yapıp, hayırlı tezkereler dilerim. Kınalı kuzularımızın yolu açık olsun” diye konuştu.


Muratpaşa Belediyesi, ayrıca, sosyal yardım çalışmaları kapsamında, oğulları, eşleri askere gittiği için maddi yoksunluk yaşayan ailelere de maddi destek sağlıyor. Muratpaşa Belediyesi, bu kapsamda, 2018’in Ocak-Temmuz döneminde 23 aileye 20 bin 200 TL yardımda bulundu. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.