Muratpaşa'da Plaj ve kafeler sizi bekliyor

Muratpaşa'da Plaj ve kafeler sizi bekliyor

Mavi Bayrak dalgalanan Erenkuş, Erdal İnönü Kent Parkı, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu Plajları, Kurban Bayramı süresince, ara vermeden, konuklarına hizmet vermeyi sürdürecek.

Muratpaşa Belediyesi’nce hizmete açıldığı günden bugüne kadar uluslararası boyutta ün kazanan ve kendi müdavimlerini oluşturan falez plajları Kurban Bayramı süresince, konuklarını ağırlayacak. Mavi Bayrak dalgalanan Erenkuş, Erdal İnönü Kent Parkı, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu Plajları, Kurban Bayramı süresince, ara vermeden, konuklarına hizmet vermeyi sürdürecek.

Falez plajlarının yanı sıra yine Muratpaşa Belediyesi’nin Erdal İnönü Kent Parkı içindeki Dağ Yakası ve Antalya’nın Akdeniz’e uzandığı en uç nokta Bababurnu’nda bulunan Ziya Gökalp Kent Parkı içindeki Deniz Yüzü Kafeleri de, Kurban Bayramı süresince misafirlerini ağırlamaya devam edecek.Muratpaşa Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunan 2019 yılında işletme ve iştirakler müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Deniz Yüzü ve Dağ Yakası Kafeleri, 2019 yılının ilk 7 ayında 481 bin, falez plajlarında da 73 bin konuğa hizmet sunuldu.

 

inciralti-plaji-(1).jpgfalez-plajlari-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.