Muratpaşa’da randevusuz görüşmede 20 hafta geride kaldı

Muratpaşa’da randevusuz görüşmede 20 hafta geride kaldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın “Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir” diyerek her Çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde yılın 20’nci buluşması yapıldı.

Muratpaşa’nın belediyecilik klasiği “Başkan Uysal’la randevusuz görüşme” saatlerinde yılın 20’nci buluşması geride kaldı. Başkan Uysal, randevusuz görüşme saati için, her hafta olduğu gibi bu hafta da saatler 08.15’i gösterdiğinde belediye fuayesinde bulunan Turunç Masa’da mesaisine başladı. 


Saat 11.00’e kadar hem fuayede hem de başkanlık katında devam eden randevusuz görüşmede Başkan Uysal, Muratpaşa’nın farklı mahallerinden gelen engellisi, yaşlısı, genci, komşularıyla biraraya geldi, Muratpaşa’da değişen hayatları konuştu. 


Başkan Uysal’ın bu haftaki konukları arasında; hekimlikte 65 yılı dolduran Dr. Dursun Ugan yer aldı. Dr. Ugan, Antalya Tabip Odası’nın 145 Mart Tıp Bayramı’nda kendisine takdim ettiği plaketin mutluluğunu Başkan Uysal’la paylaşmak için günün erken saatlerinde belediyeye geldi. Dr. Ugan, kısa bir bekleyişin ardından görüştüğü Başkan Uysal’la keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.


Başkan Uysal’ın bu haftaki konukları arasında yok olmaya yüz tutmuş çivilerin arasından tellerin geçirilmesiyle yapılan filografi sanatçısı Hasan Hüseyin Keleş de yer aldı. Keleş, filografiyle yaptığı Türk Bayrağı’nı yaklaşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı anısına Başkan Uysal’a hediye etti.    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.