Musa Hoyrat'a Bahadır Tatlıöz'den destek!

 Musa Hoyrat'a Bahadır Tatlıöz'den destek!

Musa Hoyrat, yepyeni şarkısı “Göçmen Kuşlar'' ile tüm müzik platformlarında yerini aldı.

Müzisyen ve yorumcu kimliğinin yanı sıra aynı zamanda besteci olan ''Musa Hoyrat'', dolabında sakladığı yüzlerce bestesinden birisini başarılı sanatçı ''Bahadır Tatlıöz''ün tavsiyesi üzerine müzikseverlerle buluşturdu. ''Musa Hoyrat'', geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu kendi besteleri olan “Hoyrat” ve ''Zemheri'' şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekerek sektördeki yerini almıştı. Sözü ve müziği bu projede de “Musa Hoyrat”a ait olan “Göçmen Kuşlar” şarkısının düzenlemesi ise Fırat Özbaylar imzası taşıyor.

''Musa Hoyrat'' yeni şarkısı ile ilgili duygularını ise sosyal medyada şu sözlerle ifade etti;

''Üretmeye devam, hiç yılmadan durmadan... Yürekten yazdığım ''Göçmen Kuşlar'' şarkımla sizlerleyim. İnsana sevdiği güzel gelirmiş. Ben çok sevdim, umarım siz de severek dinlersiniz.''

Projenin prodüktörlüğünü de üstlenen ''Bahadır Tatlıöz'', şarkının ve klibin her detayıyla şahsen titizlikle ilgilenerek şarkıyı kendi yapım şirketi olan  Bemol Dokuz Müzik etiketiyle yayınladı. ''Musa Hoyrat'' yeni şarkısı olan ''Göçmen Kuşlar'' klibini bu alandaki kariyerinde başarılı işlere imza atan Tolgahan Baş yönetmenliğinde çekti.

Almanya'nın farklı bölgelerinde, gün doğumuyla başlayan ve gün batımı ile biten klipte Staffelberg tepesindeki eşsiz manzara ve güzellikte klibin dikkat çekici detayları arasında yerini aldı. ''Musa Hoyrat''ın yeni projesi ''Göçmen Kuşlar'' Bemol Dokuz Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.