MÜSİAD Başkanı Temur'dan Kurban Bayramı mesajı

MÜSİAD Başkanı Temur'dan Kurban Bayramı mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Gökhan Temur, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Gökhan Temur, Kurban Bayramı'na ilişkin bir açıklama yaptı.

Başkan Temur açıklamasında şunları aktardı; “Allah'ın müminlere rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak bahşettiği eşsiz zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kurban, Allah’a itaatin, onun yolunda fedakârlığın bir ifadesidir ve O’na tereddütsüz teslim olmaktır. Kurban; Rabbimize, birbirimize, hakka, hakikate, iyiye, doğruya, güzele, yakın olmaktır. Bütün şerlerden uzaklaşarak iyiliğe ve hayra yönelmektir. Hiç şüphesiz bayramlar sevinç günü olduğunda ve sevinçler hep beraber yaşandığında gerçek anlamını bulacaktır. O zaman hüzünler azalacak ve gönüller sevinç içinde muhabbetle dolacaktır.”

musiad-izmir-baskani-gokhan-temur-yapilandirma-firsatini-degerlendirin-9357-001.jpg

Kardeşlik bağlarının güçlendirilmesinin önemine vurgu yapan Temur “Bu itibarla, idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nı birbirimizi hatırlamanın, kardeşlik ahdimizi yenilemenin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin bir imkânı olarak görmeliyiz. İnancımızın, kültürümüzün ve medeniyetimizin güzelliklerini, değerlerini ihya etmek için bu günleri fırsat bilmeliyiz. Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir’ anlayışına sahip bir anlayışın mensupları olarak bizler hem maddi hem manevi olarak gerek ülkemizde gerekse tüm ihtiyaç sahibi olan coğrafyalarda kardeşlerimizi unutmamalı, her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu vesile ile kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, hac ibadetini yerine getiren tüm hacılarımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı yürekten tebrik ediyor; bu bayramın, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hakim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.