MÜSİAD Bölgesel İşbirliğini Konuştu

MÜSİAD Bölgesel İşbirliğini Konuştu

MÜSİAD Muğla Şubesi’nden, İzmir'e Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Başkanı Sezgin Bayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri MÜSİAD İzmir Şubesini ziyaret etti.
 
MÜSİAD Muğla Başkanı Sezgin Bayhan ve beraberindeki 10 iş adamından oluşan heyet, bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir’e geldi. Menderes’te bulunan Derece Kolejinde düzenlenen toplantıda MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen heyet okulu gezerek incelemelerde bulundu.
 
Toplantıda konuşma yapan ve MÜSİAD’ın Türkiye genelinde büyük bir güç olduğunu da ifade eden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “MÜSİAD olarak faaliyetlerimizdeki amacımız, öncelikle üyelerimiz arasında ilişkileri geliştirmek, yatırım ve ticaret ortaklıkları kurarak, karşılıklı işbirliğini hayata geçirmektir. Bunun için de üyelerimizin ve ülkemizin, dünyada hak ettiği, daha güzel yerlere gelebilmesi için, etkin üretim, helal kazanç ve adil paylaşım için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
 
Bizler, bölgesindeki aktif STK’lar olarak, daha fazla işbirlikleri yapmalı ve ortak projeler yürütmeliyiz. Hepimiz işadamıyız ve hepimizin tek bir gayesi var. O da, büyüyen Türkiye’nin bir parçası olmaktır. Bu bağlamda MÜSİAD olarak, her türlü işbirliğine hazırız. Bu akşam da Muğla Şubemizi misafir etmekten ve bilgi paylaşımından dolayı mutluyuz. İnşallah bu başlangıç ile güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Muğla Başkanı Sezgin Bayhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Paylaşımlar ve işbirlikleri bizleri daha da ileriye götürecektir. Dolayısıyla bu bölgemizin ve ülkemizin gelişimine ve ekonomisine olumlu anlamda etki edecektir. Bu anlamda, MÜSİAD İzmir Şubesi ile işbirliği içerisinde olmak bizleri oldukça mutlu edecektir” dedi.
 
Toplantının sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, MÜSİAD Muğla Başkanı Sezgin Bayhan’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek günün anısına binaen İzmir Saat Kuleli tabak hediye takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.