MÜSİAD istişare toplantısına Bakan Nebati katıldı

MÜSİAD istişare toplantısına Bakan Nebati katıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de katılım gösterdiği MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısına ilişkin açıklamada bulunan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, ekonomideki gelişmelerin kapsamlı şekilde ele alındığını söyledi.

Medya Ege- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı´na katıldı. Ekonomideki gelişmelerin kapsamlı şekilde ele alındığı ve projelerin görüşüldüğünü söyleyen MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, "Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

fl9k4auxsamc0nr.jpg

Saygılı, toplantıya ilişkin paylaşımında "MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantımızı, Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati'nin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ekonomideki gelişmelerin kapsamlı şekilde ele alındığı, projelerimizin görüşüldüğü istişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

fl9k4arxeayp2-z.jpg

Bakan Nebati ise "Bugün MÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısına katılım sağlayarak, güncel ekonomik konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. İş dünyası ile görüşmelerimize devam ediyoruz." dedi.

fl9k4awwqaitijz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.