MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj paylaştı

Ülkü, mesajında şunları kaydetti: "Ulusumuzun bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığımızın güvencesi, büyük fedakârlıklarla kurulmuş olan Cumhuriyetimizin 94'üncü yılına ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin 94. yılında ülkemiz dimdik ayakta durarak geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Cumhuriyet Bayramı milli ve manevi değerlerimizin artmasını ve bütünleşmesini sağlayan bir bayramdır. 94 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde bile umutsuzluğa kapılmayan aziz milletimiz, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı'nı zaferle neticelendirmiş ve bugün de bu mücadeleyi verecek kararlılıkta ve güçtedir.

Cumhuriyetin ilanından sonra ülkemizde birçok sorun yaşanmasına rağmen ülkemiz dimdik ayakta kalmış ve ilerlemesine devam etmiştir. Bu vesile ile bizler de bunun bilincinde olarak ülkemizi nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, atalarımızın bizlere bıraktığı kültürü yaşatarak ve yaşayarak nasıl muasır medeniyetler seviyesine getirebiliriz, bunu düşünmeli ve sürekli çalışma ve gelişme içerisinde olmalıyız. 

Bu anlamlı gün vesilesiyle dünyada ve coğrafyamızda kaygıyla izlediğimiz kardeş kavgalarının bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Büyüyen ve zenginleşen ülkemizin tarih içinde hak ettiği yeri bulması için değer üreten iş adamları adına,  başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.