MÜSİAD İzmir, Genel Merkez Lojistik Sektör Kurulunu İzmir'de Ağırlayacak

MÜSİAD İzmir, Genel Merkez Lojistik Sektör Kurulunu İzmir'de Ağırlayacak

MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu 2017’nin ilk toplantısını üyeleri ile bir araya gelerek 2016 değerlendirmesi ve 2017 için de yapılacakların takvimini belirlemek üzere gerçekleştirdi.

MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı Şenol Günaydın, 2016’da yapılması planlanan fakat yoğunluktan dolayı gerçekleştiremedikleri birkaç gündem maddesine 2017’de yer vererek ve yeni projeler de planlayarak çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.
 
Günaydın Group’ta gerçekleşen Ocak Ayı toplantısında konuşan Günaydın: “Sosyal projelerimizin hayata geçirilmesi hususunda üniversitelerdeki öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz. Üniversitelerde Lojistik bölümünde okuyan öğrencilerimizle tecrübe paylaşımı, kariyer planlama ve iş sahalarında istihdam olanaklarını değerlendirmelerimiz olacak.” dedi.
 
Mart ayında MÜSİAD Genel Merkez Lojistik Sektör Kurulu Üyelerini İzmir’e davet ettiklerini söyleyen Günaydın: “İstanbul’dan gelecek olan misafirlerimizi bölgemizde ağırlayıp işadamlarıyla kaynaşma ve sinerji oluşturarak ve bölgemizin yatırım kapasiteleri hakkında bilgi vereceğiz. Ziyarette ayrıca İzmir Limanı, BMC, İzmir Vinç, Günaydın Group, Ege Uzman Gümrükleme, Mutlubaş Otomotiv gibi işyerlerinde inceleme yaparak iş geliştirme görüşmeleri yapacağız.
 
Bölgemizin Lojistik bakımından her geçen gün artan yoğunluğu göz önünde bulundurarak yeni projeler üretmemiz gerekmektedir. Bundan dolayı otoyolların tamamlanmasına müteakip buna entegre edilen Kemalpaşa Lojistik Merkezi, sektörümüzün yakından ilgilendiği hususlar arasında önceliğini korumaktadır.
 
Genelde Ülkemizin, yerelde de bölgemizin kalkınması için çalışmalarımızı hız kesmeden devam edeceğiz. Bu kapsamda da MÜSİAD olarak Türkiye genelinde, Lojistik sektörünün öncülüğünde, panel düzenlemek için gerekli çalışmalara da başlayacağız.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.