MÜSİAD İzmir Heyeti’nden Ömer Alanlı’ya Ziyaret

MÜSİAD İzmir Heyeti’nden Ömer Alanlı’ya Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve beraberindeki heyet İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını belirterek, yeni göreve başlayan İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı’yı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

Bölgeye ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için her alanda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Saygılı, “MÜSİAD İzmir Şubesi olarak, 1992 yılından bugüne şehrimizin aktif gelişimine bugün itibariyle 320 üyemiz ve yaklaşık 40 bin kişiye istihdam sağlayan yapımız ile katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Kentimizin önemli STK’larından olan MÜSİAD İzmir Şubemiz; yaptığı projelerle ve ortaya koyduğu etkin faaliyetlerle bölgemizin ve ilimizin kalkınmasında rol oynamakta, ülkemizin güzel hikayesine katkıda bulunma yolunda var gücümüzle çalışmaktayız” dedi.

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı da MÜSİAD’ın dünyada ve ülkemizde tanınan, aktif, ekonomi dünyasına yön veren bir sivil toplum örgütü olduğunu dile getirerek, MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. İstihdam sağlayan, ülkemizin gelişmesi için çalışan, vergi ödeyen tüm iş insanlarına teşekkür eden Alanlı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti."

0-(2)-203.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.