MÜSİAD İzmir, Kadın Girişimcilere Destek Oluyor

MÜSİAD İzmir, Kadın Girişimcilere Destek Oluyor

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Kadın Komitesi Başkanı Av. Burçin Oğuz, kadın girişimciliğinin önünü açmak amacı ile "Kadın Kooperatifleri ile İş Birliği Programı" başlatacaklarını söyledi.

MÜSİAD İzmir Şubesi Kadın Komitesi Başkanlığı iş hayatında yer alan kadın girişimcilere yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ege Bölgesinde 3 bin 552 üyeye sahip 74 aktif kadın kooperatifi olduğunu ve bu kooperatiflerin 40 tanesinin İzmir’de faaliyet gösterdiğini ifade eden MÜSİAD İzmir Kadın Komitesi Başkanı Av. Burçin Oğuz, "Kadın Kooperatifleri ile İş Birliği Programı" başlattıklarını açıkladı.

musiad-izmir-kadin-koop-is-birligi-afisi.jpeg

KADINLARIMIZIN GİRİŞİMCİLİĞİNE VE BAŞARISINA İNANIYORUZ

Av. Burçin Oğuz gerçekleşecek programla ilgili şunları vurguladı: “MÜSİAD İzmir Başkanımız Sayın Bilal Saygılı’nın riyasetinde gerçekleştireceğimiz programımız ile hedefimiz kadın kooperatifleri ile iş birliği halinde onların nitelik bakımından verimliliği ve üretim kapasitelerini arttırmak, ticaret pazarlarını kolaylaştırmaktır. Bu vesile ile Anadolu’muzun yeni müteşebbis gücü olan kadın girişimcilerimizin faaliyetlerinin sürdürülebilir olmasına, büyümelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Kadın kooperatifleri ile İşbirliği Programı’nı bu maksatla başlatıyoruz. Bu noktada inovatif eğitimler, mentörlük, pazar desteği, sosyal etkinlikler gibi kooperatiflerde faaliyet gösteren kadın girişimcilerimizin önünü açacak verimli ve dolu dolu bir program olacak. Egeli kadınlarımızın girişimciliğine ve başarısına inanıyoruz ve kadınlarımızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Kadın güçlü olursa aile güçlü olur, aile güçlü olursa toplum güçlü olur. Bu anlamda kooperatifler özelinde kadın girişimciliğinin önünü açmak hem de toplumsal kalkınmanın ana hamlesi olan üretimin ilimizdeki çıtasını yükseltmek için kamu yararına faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak MÜSİAD Kadın İzmir bünyesinde iş birliği programımızı faaliyete geçiriyoruz. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.