MÜSİAD İzmir’den İstihdam Seferberliği Çağrısına Tam Destek

MÜSİAD İzmir’den İstihdam Seferberliği Çağrısına Tam Destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş dünyasına yaptığı istihdam seferberliği çağrısı ile ilgili açıklamada bulundu. 

Ülkü şu açıklamayı yaptı:
 
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısını destekliyoruz. Önümüzdeki hafta salı günü geniş katılımlı toplantı yapacağız. Üyelerimizin bu konuda imkanlarını seferber etmesini isteyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısını nasıl en iyi bir şekilde hayata geçireceğimizi yapacağımız toplantıda konuşacağız. Bu konuda hem fedakarlık yapıp hem de duyarsız kalmama adına elimizden gelen her şeyi yapmayı düşünüyoruz. Ülkemize katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Ülkemize güvenen ve geleceğe umutla bakan iş adamları olarak bu meseleyi milli bir görev kabul ederek istihdama katkı sağlayacağız.
 
İzmir'deki istihdam konusundaki sıkıntıyı kendimize dert ediyorduk. Bu konuda çeşitli çalışmalar yürütüyorduk. Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra bu konuya daha da öncelik veriyoruz. Bu konuda bütün üyelerimiz ve üyelerimizin çevresindeki meslek kuruluşları olarak bu konuda ciddi bir şekilde kendi içimizde seferberlik başlatmış olduk. Son dönemlerde hükümetimizin ekonomi alanında yaptığı birtakım düzenlemeler ve teşvikler sektör temsilcileri olarak bizleri son derece memnun etmiştir” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.