MÜSİAD İzmir’den Kızılay'a Destek

MÜSİAD İzmir’den Kızılay'a Destek

MÜSİAD İzmir Şubesi Sağlık Sektör Kurulu organizasyonunda Kemalpaşa’da bulunan üye işyeri Star Yağcılar’da kan stokunun en aza indiği yaz aylarında Kızılay’a kan bağışı kampanyası düzenlendi.

MÜSİAD İzmir Şubesi, Türk Kızılay'ı işbirliğinde kan bağışçılarıyla kana ihtiyaç duyanlar arasında gönüllülük köprüsünün kurulmasına destek vermek ve kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla başlattığı kampanyaları sürdürüyor.

Yağcılar Grup’ta düzenlenen kampanyanın açılışında konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “Geçen ay Kızılay Kan Merkezi’nde üyelerimizin katılımıyla kan bağışı gerçekleştirdik. Kızılay Ege Bölge Müdürü Dr. Gökay Gök’ün çağrısı ile mevcut kan stoklarının azaldığını ve özellikle yaz aylarında stok anlamında yaşanan ciddi sıkıntıların devam ettiğini görüyoruz. Bu doğrultuda bizler de sivil toplum kuruluşu olmanın verdiği sorumluluktan hareketle üyelerimizin ve üye firma çalışanlarımızın katılımlarıyla Türk Kızılay’ı işbirliğinde kan bağışı kampanyası gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün de böylesine önemli bir etkinlikte kampanyamıza destek veren üyemiz ve Yağcılar Grup Genel Müdürü Hüseyin Yağcı’ya ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Kan, hayati bir maddedir. Hiç beklemediğimiz bir anda kana ihtiyaç duyabiliriz. Bağışlanan bir ünite kan ile üç kişinin hayatının kurtarıldığından hareketle tüm vatandaşlara kan bağış yapmaları konusunda çağrıda bulunmak istiyorum” dedi. 

Star Yağcılar’da çok sayıda çalışanın kan bağışında bulunduğu kampanya gün boyu sürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.