MÜSİAD İzmir'e Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin'den ziyaret

MÜSİAD İzmir'e Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin'den ziyaret

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ile görüşen Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi. 

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesini ziyaret etti.  MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli ve MÜSİAD Üretim ve Ticaret Planlama Üst Kurul Başkanı Dr. Oktay Dede’nin de katılımıyla Şube Merkezi’nde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı: “Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin beyefendiyi misafir etmekten dolayı mutluyuz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD İzmir yönetimi adına sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Özellikle iş dünyası için önemli bir kurum olan Vergi Dairesi Başkanlığı ile iş adamlarının karşılıklı istişareleri bizlerin ufkunu açmaktadır” diye konuştu.

musiad-izmir---vergi-dairesi-baskani-ziyareti-(1).jpeg

Ziyarette MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet eden Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, “Kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin yürütülmesi için gerekli olan finansman kaynağının sağlanmasında vergi gelirleri büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda da iş dünyası olarak MÜSİAD üyelerinin vergi gelirlerine katkısının artarak devam edeceğine ümit ediyorum” dedi. 

musiad-izmir---vergi-dairesi-baskani-ziyareti-(2).jpeg

Konuşmalar sonunda MÜSİAD’lı işadamlarının sorularını cevaplayan Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ziyaretin anısına plaket takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.