MÜSİAD Lojistik Sektörü İzmir'de İncelemelerde Bulundu

MÜSİAD Lojistik Sektörü İzmir'de İncelemelerde Bulundu

Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha ve beraberindeki 15 iş adamından oluşan heyet, bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir’e geldi.

Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha ve beraberindeki 15 iş adamından oluşan heyet, bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir’e geldi. Saygılı Rulman’da düzenlenen kahvaltı ve tanışmadan sonra ilk olarak Saygılı Rulman tesisini gezerek bilgi alan heyet, ardından TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay tarafından gerçekleştirilen TCDD'nin çalışmaları hakkındaki sunumu izledi.Kahvaltı sonrasında konuşma yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “İstanbul ve İzmir’deki lojistik sektöründe iştigal eden üyelerimiz arasındaki ticaret ve işbirliğini artırmak üzere gerçekleşen bu ziyareti çok önemsiyoruz. Malumunuz bizler iş insanlarıyız. Dolayısıyla öncelikli konularımız arasında iş geliştirme ve iş dünyasına yönelik programlar yer almaktadır. Bu bağlamda üyelerimiz arasında ticari ilişkilerin gelişmesi, ticaret hacimlerinin artması, yeni iş bağlantılarının yapılması amacıyla önümüzdeki günlerde diğer sektörlerde de buna benzer iş geliştirme ziyaretlerini sürdüreceğiz” dedi.

MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha da yaptığı konuşmada, “Rekabetin giderek arttığı küresel ekonomi düzeninde, lojistik sektörü olarak üyelerimiz arasında işbirliğine hız vermek üzere İzmir’deki lojistik sektöründeki üyelerimizi yerinde ziyaret ederek tanışmak ve kabiliyetlerini tanımak istedik. İki şehir arasında büyük bir ekonomik ve ticari potansiyel bulunmaktadır. Bu potansiyeli çok daha etkin kullanmak zorundayız. Bu ziyaret ve görüşmelerle de işbirliğimizi artıracağımızı ümit ediyor, ziyaretimizin ve görüşmelerin, faydalı olmasını temenni ediyorum. İzmir’deki lojistik sektöründeki üyelerimizi en kısa zamanda İstanbul’da misafir etmek istiyoruz" dedi.Daha sonra MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı Şenol Günaydın’ın ev sahipliğinde Ebam Uluslararası Nakliyat, BMC, İzmir Vinç işyerlerinde ziyaret edilerek temaslarda bulunuldu. Programın öğleden sonraki bölümünde ise TCDD Alsancak Liman İşletme Müdürü İsmet Canbaz’ı makamında ziyaret eden heyet Alsancak Limanı hakkında bilgiler aldı ve limanı gezerek incelemelerde bulundu. Son olarak Pınarbaşı’nda bulunan Ülkü Park tesislerini gezen heyet burada da Günaydın Group çalışmaları hakkında sunumu izledi.Günün sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, MÜSİAD Genel Merkez Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha'ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek günün anısına binaen hediye takdim etti.

16864734_1820421208207082_2618581835694454111_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.