MÜSİAD Şube Başkanı Bilal Saygılı'dan geçmiş olsun mesajı

MÜSİAD Şube Başkanı Bilal Saygılı'dan geçmiş olsun mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, depremle ilgili baş sağlığı mesajı yayınladı.

MEDYA EGE- Sabah saatlerinde meydana gelen deprem İzmir kamuoyunda üzüntüyle karşılandı. İki vatandaşın hayatını kaybettiği depremle ilgili MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı bir açıklama yayınladı.

2542666-810x458.jpg

Saygılı mesajında "İzmir’de ve çevresinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim beterinden bizleri korusun. Dualarımız kabul, cumamız mübarek olsun" ifadeleri ile geçmiş olsun dileklerini iletti.

NE OLMUŞTU?

03:29'da merkez üssü Buca olan 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından ilk kötü haber kalp krizi geçiren Aysen Ersüzen ile geldi. Ardından bir diğer kötü haber panikle balkondan aşağı atlayan üniversite öğrencisi Efe Altay Saral'dan geldi. Saral tedavi gördüğü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşama veda etti.

Konuya ilişkin olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sabah saatlerinde İzmir'de yaptığı açıklamada depremin ardından 62 artçı sarsıntı olduğunu belirtti. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, depremde bazı binalarda hafif hasar olduğunu dile getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi de teyakkuzda olduğunu açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.