Müslüm Gürses'in kemiklerini sızlattı

Müslüm Gürses'in kemiklerini sızlattı

Arif Çayan yazdı...

Türk sinemasının ünlü isimlerinden ve ünlü arabeskçi Müslüm Gürses’in yaşadığı dönemde hayat arkadaşlığı yapan Muhterem Nur, bunamışlığının işaretlerini vermeye başladı.
TV8’de yayınlanan 'Yaşamdan Hikayeler' programına ve üstelik bayram özel bölümüne katılan Muhterem Nur, hem tecavüze uğradığını, hem dayak yediğini, hem nasıl bir batakta kaldığını anlatıp durdu.
Bayram öncesi iç açıcı, insanlara bayram neşesi veren Muhterem Nur’un yıllar yıllar sonra anlattıkları sadece izleyenleri değil ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan Müslüm Gürses’in de kemiklerini sızlatmıştır eminim.
Adam sağ iken, yanında iken, yaşar iken, gelirlerinden gelir alır iken, bir tek şikayetin yok iken, öldükten yıllar sonra bir ölünün arkasından, beni dövüyordu, bana sövüyordu ama iyi adamdı demek olsa olsa para peşinde koşanların yaptığı ucuz siyaset olabilir.
Program adı ‘Yaşamdan Hikayeler’, programın özelliği bayrama özel. 
TV8 Kanalı’nın yayın politikasını zaten hiç anlamış değilim.
Reytingleri düşmesin diye, siyasetçileri televizyona çıkarmaktan, haberleri vermekten kaçınan TV8 kanalı, bir eğlence programı formatını tutturmaya çalışıyor ama iki yarışma programı ve onun artıklarıyla hazırlanan panaromalarla eğlence kanalı olunmuyor.
Hatta onlar da yetmeyince, keçiden ne kıl çıkartırım düşüncesiyle sen de söyle, sen de konuş, sen de anlat, sen de bu saati doldur mantığıyla hazırlanan programlarda da böyle zamanlaması saçma sapan, söylenmesi saçma sapan işlerin olmasına neden oluyorlar.
Geçtiğimiz Çarşamba gününü Perşembe gününe bağlayan, bütün İslam alemimin Kadir Gecesi’nde hiçbir şey bulamayan TV8 programı Kıbrıs’tan canlı yayınla Survivor finali yapmayı tercih etmesi benim için bu kanalı bitirdi.
Müslüman, Türk gençliğine bırakın Kadir Gecesi’ni gelin Survivor’da kim şampiyon olacak siz ona bakın diyen Acun Ilıcalı, ne kadar okul yaptırsa da, ne kadar hayır işine bulaşsa da, bu dünyada da, ömür dünyada da eminim gerekeni muameleyi  görecektir. 
12 yaşında tecavüze uğrayan ve Müslüm Gürses’ten dayaklar yiyerek yaşadığını ifşa eden Muhterem Nur’a ve reytingelerde Kadir Gecesi’nin şampiyonu olan Survivor programını sunan TV8 ve onun Erzurumlu sahibi Acun Ilıcalı’ya iyi bayramlar diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.