Müslümanların beklediği Umre sezonu Kasım'da başlıyor

Müslümanların beklediği Umre sezonu Kasım'da başlıyor

Kutsal toprakları görmek isteyen ve daha önce Umre ya da Hacca giderek o maneviyatı yeniden yaşamak isteyen insanların dört gözle beklediği Umre mevsimi Kasım ayının tekrar başlıyor.

Profesyonel hizmet anlayışıyla 25 yıldır delüks – lüks hac ve umre turları organize eden Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci , umreye her yaştan ve her kesimden insanın gidebildiğini ve ‘o’ maneviyatı yerinde yaşamanın huzuruna ulaştıklarını söyledi.

Dünyanın farklı noktalarında yaşayan müslümanların beklediği Umre mevsimi yaklaşırken Umreye gidenlerin sayısı her geçen yıl gözle görülür bir biçimde artıyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye’den umreye gidenlerin sayısı 350.000’i aşarken, bu yıl rakamların daha da artması bekleniyor.

Umre turlarıyla vatandaşların kutsal topraklara olan özlemini dindirdiğini söyleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci,  Vizyon Turizm olarak ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşların konforunu düşündüklerini söyledi. Son zamanlarda  kış aylarındaki umrelerin yoğun olarak tercih edildiğinin altını çizen Çizmeci, “Misafirlerimiz için her ayrıntıyı önceden düşünüyor, kutsal topraklarda yeme-içme, konaklama, ulaşım ve A’dan Z’ye her konuda lüks hizmet veriyoruz. Aslına bakarsanız son yıllarda Umreye artan yoğun talep oldukça fazla ve bizde bu durumdan memnunluk duyuyoruz. Artık insanlar daha bilinçli ve kutsal topraklardaki vaziflerini bu farkındalıkla yerine getiriyor” dedi. 

Bu yılın Umre programı 2 bin dolardan başlıyor
 

Lüks umre ve hac kategorisinde hizmet veren lider acentalardan Vizyon Turizm, bu yıl 4.000 adayı Umre’ye götürmeyi hedefliyor. Harem bölgelerine en yakın ve en lüks otellerden oluşan umre programlarının bu yıl ki fiyatları hakkında da bilgi verdi. 5 ila 15 günlük programların fiyatlarının da değişiklik gösterdiğini ifade eden Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci “2017-2018 yılı 1 haftalık umre programlarımızın fiyatları yaklaşık olarak 2 bin dolar civarında diyebiliriz. Bu fiyata vize işlemleri, THY ile gidiş-dönüş uçak bileti, son model Mercedes Travego otobüslerimiz ile Suudi Arabistan’daki bütün ulaşımlar, belirtilen en iyi 5 yıldızlı delüks otellerde konaklamalar, açık büfe kahvaltı ve akşam yemekleri ve Vizyon Turizm’in profesyonel rehberlik hizmeti de dahildir”  diye açıkladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.