Mustafa Karabulut Yarımada Gazetecilik Ödülleri sahiplerini arıyor

Mustafa Karabulut Yarımada Gazetecilik Ödülleri sahiplerini arıyor

Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti Çalışan Gazeteciler Günü’nde düzenleyeceği resepsiyonla Seferihisarlı duayen gazeteci Mustafa Karabulut anısına Yarımada konulu en iyi haber, en iyi fotoğraf, en iyi video dallarında Yarımada Gazetecilik Ödülleri verecek.

Kurulduğu günden bu yana yerel medya çalışmalarının görünürlüğünü sağlamak ve gazeteciler arasındaki diyaloğu geliştirmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenleyen Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir resepsiyon düzenliyor. Cemiyetin her yıl düzenleme kararı aldığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü resepsiyonunda Seferihisarlı duayen gazeteci Mustafa Karabulut anısına Yarımada Gazetecilik ödülleri sahiplerini bulacak.

mustafa-karabulut.jpeg

YARIMADA GAZETECİLERİNE ÇAĞRI

Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti Yarımada gazetecilerine yönelik yaptığı çağrıda “Yarımada’da üretilen haberler sadece bölgeyi değil geleceğimiz için tüm yurttaşları ilgilendiriyor. Kültürel mirasın sahiplenilmesi, sürdürülebilir tarım uygulamalarının tanıtılması ve yaygınlaştırılması, gastronominin tanıtımı, çevre kirliliğinin önlenmesi, köylerin özgün üretimleriyle öne çıkarılması gibi başlıklar bölgenin haber başlıkları arasında yer alıyor. Gazetecilerin bu başlıkları çoğaltmaları ve güncel haberciliği güçlendirmeleri bu topraklar için önemli bir sorumluluk” derken, bu sorumluluk bilinciyle Yarımada’nın gazetecilerini, bu topraklarda yetişen ve bu topraklara borcunu gazeteci kimliğiyle ödeyen ve aynı zamanda birçok gazetecinin de yetişmesine ön ayak olan ve bölgenin ilk yerel medya çalışmalarını başlatan isimler arasında yer alan duayen Seferihisarlı gazeteci Mustafa Karabulut’un anısına verilecek olan gazetecilik ödüllerine katılmaya davet ediyor.

Mustafa Karabulut Yarımada Gazetecilik ödüllerinin sahiplerini bulacağı resepsiyon Seferihisar Belediyesi’nin destekleriyle 10 Ocak 2024 Çarşamba günü Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenecek.

SEÇİCİ KURUL İZMİRLİ GAZETECİLERDEN OLUŞUYOR

Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti’nin koordinasyonunda her yıl verilecek ödüller için İzmirli gazetecilerden bir seçici kurul oluşturuldu. Özer Akdemir, Fırat Başaran, Mustafa Akbaş, Çağla Geniş, Ümit Şahinler ve Evrim Ataman’dan oluşan seçici kurul bu yılın ödüllerine karar verecek. Yarımada konulu en iyi haber, en iyi fotoğraf ve en iyi video dallarında verilecek ödülleri 10 Ocak’ta gerçekleşecek resepsiyonda sahiplerini bulacak.

Ödüllere başvuru yapmak isteyen gazeteciler çalışmalarını 31 Aralık 2023 tarihine kadar Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti’nin shisargc@gmail.com e-posta adresine gönderebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.