Mustafa Kemal Atatürk, Güzelbahçe’de anıldı!

Mustafa Kemal Atatürk, Güzelbahçe’de anıldı!

10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri Güzelbahçe’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Garnizon Komutanı Topçu Albay Feridun İşler, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar Atası’nın huzuruna çelenk sundu. 

imgl8852.jpg

Saat 09:05’i gösterdiğinde ise zaman durdu ve genç yaşlı herkes saygı duruşunda bulundu. Çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından Güzelbahçe Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Konferans Salonu’nda Atatürk’ü anma programı gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. ‘Atatürk Kalbimizde’ adlı film gösterisi izlendi. 60.Yıl Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahnelediği oratoryo sunumu seyircilerden büyük alkış aldı. Ardından ilçede şiir, resim ve kompozisyon dallarında yapılan yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerinden sonra program sona erdi.

imgl8891.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.