MUSTAFA KEMAL SÖNMEZ CHP'NİN 100. YIL KURULUŞ RESEPSİYONU İÇİN ANKARA'DAYDI

MUSTAFA KEMAL SÖNMEZ CHP'NİN 100. YIL KURULUŞ RESEPSİYONU İÇİN ANKARA'DAYDI

Yerel yönetim seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde CHP’nin Menemen’de belediye başkanlığı için ismi öne çıkan Mustafa Kemal Sönmez , CHP genel merkezinin davetine iştirak etmek üzere Ankara’ya giderek “ 100.yıl kutlama törenleri”ne katıldı.

Sönmez , 8 Eylül akşam yapılan 100.yıl resepsiyonu öncesi genel merkezde MYK üyelerini ziyaret ederek Menemenli ve İzmirli hemşerilerinin sevgi ve selamlarını iletti. Öncelikle genel sekreter Neslihan Hancıoğlu , Genel başkan yardımcıları Ahmet Akın ve İzmirli Devrim Barış Çeliki ziyaretinin ardından ,kadın kolları genel başkanı Aylin Nazlıaka , gençlik kolları genel başkanı Genç Osman Killik ve örgütlerden sorumlu genel başkan başdanışmanı Engin Özkoçu ziyaret ederek uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.

Mustafa Kemal Sönmez , 8 Eylül akşamı resepsiyon açılışında genel başkan Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi hanımı karşıladıktan sonra milletvekilleri , kadın kolları yöneticileri ve partililerle bol bol sohbet etme imkanı buldu.

9 Eylül saat 10:00 da yapılan tören için Anıtkabirde toplanan miiletvekilleri ve partililerle buluşan Sönmez , genel başkan Kılıçdaroğlu nun gelmesi ile birlikte Aslanlı yolda yürüyüşe katılarak Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün mozolesine çelenk koyma törenine katıldı. Ardından Türkiye Cumhuriyetinin 2.Cumhurbaşkanı İsmet İnönünün mozolesini ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu.

Mustafa Kemal Sönmez , Anıtkabirdeki törenin ardından 9 Eylül İzmirin kurtuluşunun 101.yıl törenlerine katılmak ve İzmirlilerle buluşmak için Gündoğdu meydanına geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.