Sönmez Genel Merkez koridorlarında: Önceliğimiz Menemen’in kaybolan yılları

Sönmez Genel Merkez koridorlarında: Önceliğimiz Menemen’in kaybolan yılları

CHP Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kemal Sönmez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Menemen'in geleceğini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile istişare yakınlığıyla bilinen Mustafa Kemal Sönmez yerel seçimler öncesi Menemen'in sorunları ve çözümleri konusunda Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirmek için CHP Genel Merkezindeydi.

whatsapp-image-2023-10-18-at-18-14-02.jpeg

Menemen'in genç siyasetçisi Mustafa Kemal Sönmez genel merkez ziyaretinden sonra gazetecilerin sorularını cevaplarken "önceliğinin Menemen'in kaybolan yılları" olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2023-10-18-at-17-57-38.jpeg

Sönmez, "Maalesef Menemen'de hem ilçemiz hem partimiz adına talihsiz bir geçmiş süreç yaşadık. Menemen Çok zaman kaybetti, belediyemiz adeta talan edildi. Önceliğimiz parti olarak bu süreçten güçlü çıkarak 2024'te seçimi kazanmak ve Menemen halkının özgür iradesinin tecellisini sağlamaktır" dedi.

whatsapp-image-2023-10-18-at-18-14-02-1.jpeg

Sönmez Ankara ziyaretlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik kolları ile yaptığı görüşmelerde Menemende yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Menemende yaşanan talihsiz sürecin ardından titizlik gösteren Genel Merkez yetkilileri, Mustafa Kemal Sönmez'in çalışmaları ile ilgili duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getirerek, örnek bir davranış olduğunu, genç ve yürekli isimlerin her zaman bu partide gereken değeri gördüğünü belirttiler.

whatsapp-image-2023-10-18-at-17-57-38-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.