Mustafa Kemal Sönmez hemşehrileriyle kahvaltıda buluştu

Mustafa Kemal Sönmez hemşehrileriyle kahvaltıda buluştu

Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kemal Sönmez, Menemen'de hemşehrileriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kemal Sönmez, Menemenli hemşehrileriyle buluştu. Olumsuz hava koşullarına ve şiddetli sağanak yağışa rağmen yoğun katılımla gerçekleşen kahvaltı sonrası, Mustafa Kemal Sönmez şunları söyledi;

whatsapp-image-2023-11-25-at-18-36-14.jpeg

"Sevgili misafirler, değerli hemşehrilerim, çok kıymetli basın mensupları, siyasi partilerin çok değerli yöneticileri, üyeleri, Cumhuriyet Halk Partimizin ilçe başkanı ve yöneticileri, sevgili delegelerimiz ve partilerimizin kıymetli üyeleri hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Bu kıymetli kahvaltıda, bu dost sofrasında bizleri yalnız bırakmadığınız için ayriyeten sizlere tekrar tekrar teşekkür ederim, şeref verdiniz.

Cumhuriyetimizin ve partimizin 100. yılını kutladığımız şu günlerde 2024 yılı yerel seçimlerine yaklaşmaktayız. Yerel seçimlere yaklaşırken partimizden, Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı olarak yola çıktım. Bugün burada sizlerin huzurunda adaylığımı açıklamak bana onur, gurur ve şeref veriyor. Bildiğiniz gibi 2020 yılında Menemen'de talihsiz olaylar gerçekleşti. Partimize gönül verenlerin iradesi hiçe sayılaraktan gasp edilen belediye başkanlığımız, inşallah 2024 yılının Mart ayının 31. günü, benim adaylığım söz konusu olursa sona erecek. Cumhuriyet Halk Partimiz'de birbirinden kıymetli aday adayı arkadaşlarımız var. Biz bu yola çıkarken birbirimize söz verdik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde 31 Mart seçimlerine kol kola girip bugün gasp edilen belediye başkanlığı makamını alıp Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı oklu bayrağını dalgalandırmak için birbirimize söz verdik ve bugün sizlerin de şahitliğinde bu sözü yeniden yerine getiriyorum. Ben şahsım olarak tüm aday adayı arkadaşlarımla kol kola girip 31 Mart seçimlerinde Menemen Belediye Başkanlığı makamında Menemen'in iradesini tekrar geri almak için sizlere söz veriyorum. Geçen haftaki basın toplantımızda da basın mensubu arkadaşlarımız şahittir aynı böyle bir yağmur vardı. Onlar gelmekte itiraz etmediler, siz de bugün yağmur, çamur demeden geldiniz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepiniz sağ olun, var olun."

whatsapp-image-2023-11-25-at-18-36-14-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-25-at-18-36-14-2.jpeg

whatsapp-image-2023-11-25-at-18-36-15-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.