Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a sert sözler!

Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a sert sözler!

"Benzemez Kimse Bize" programının ikinci bölümün ardından kaldırılmasıyla birlikte gözler ikiliye Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'e çevrildi. Mustafa Keser, ilk açıklamasında Bülent Ersoy'a sert çıktı.

Sadece iki bölüm hayatta kalabilen "Benzemez Kimse Bize" programının yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, "Bütün aksaklıklar Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi.

kapak-090322.jpg

Mustafa Keser'in Bülent Ersoy'a sert tepki gösterdiği açıklamasının tamamı ise şöyle:

"Sevgili müzik dostları;

Bülent Ersoy ile olan programla ilgili görüş ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bu programa başlamadan önce sizlerin de izlediğiniz ve gördüğünüz gibi bazı aksaklıkların olabileceğini, programa başlamadan önce öngörmüştüm ancak, kendisinden hem yaş hem de sanatça daha büyük birinin yanında daha saygılı olacağını düşünerek programı kabul ettim ve ne yazık ki yanıldım. Hepinizden bunun için özür diliyorum. Yukarıda zikrettiğim aksaklıkların yapımcımız Sayın Polat Yağcı ve Sayın STAR TV yayın yönetiminin hiçbir dahli ve ilgisi yoktur. Bütün aksaklıklar Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır. İleriki günlerde de bir basın toplantısı yaparak bunlarda ilgili sizleri daha geniş bir çerçevede bilgilendireceğim.

Sevgi ve saygılarımla..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.