Müstakbel damadın tanıtımı yapıldı!

Müstakbel damadın tanıtımı yapıldı!

Başrollerini İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar ve Hande Soral’ın paylaştığı film, Pervasız Yapım imzasıyla 14 Şubat'ta gösterime giriyor.

Nilgün Kasapbaşoğlu, Ayça Erturan, Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur, Bilge Şen, Ferdi Akarnur, Ilgıt Uçum, Serkan Özcezarlı, M.Serdar Fırat ve Yücel Erten’den oluşan dev kadrosu da Müstakbel Damat’tan çok ama çok çekiyor. Kıbrıs’ta çekimleri biten Müstakbel Damat sinema filmi; teaser afiş ve teaser fragman ile yayında.

KIBRIS’TA ÇEKİLMİŞ EN BÜYÜK PRODÜKSİYONLU TÜRK FİLMİ

Kıbrıslı bir ailenin kızını istemek için İstanbul’dan yola çıkan bir damat adayı, huzur dolu ada hayatını bir anda alt üst eder. Kıbrıs’a gelen Müstakbel Damat yüzünden; son derece sakin bir hayatı olan ailenin başına gelmeyen kalmaz. Bu kadar da olmaz dedirten olaylar, “Aile Boyu Komedi” sloganıyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Müstakbel Damat filmi; havada, karada, denizde çekilen inanılmaz sahneleriyle Kıbrıs’ta çekilen en büyük prodüksiyonlu Türk Sinema Filmi olma özelliğini de uzun süre koruyacağa benziyor…

0-(5)-002.jpg

Kıbrıs’ın çok sıcak, sempatik ve tatlı şivesiyle sinema seyircisine de yepyeni bir tat vaat eden Müstakbel Damat filminde, dev oyuncu kadrosu şive uzmanlarıyla aylarca çalıştı. Ve 6 haftalık film çekimleri sırasında da uzmanlar her çekilen sahnede görev başındayda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.