Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden Kızılay'a destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden Kızılay'a destek!

Türk Kızılayı’nın pandemi nedeniyle başlattığı kampanyaya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) destek verdi

Koronavirüs salgını nedeniyle Türk Kızılayı’nın Türkiye genelinde başlattığı bağış kampanyasının İzmir ayağı devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle de yardımları arttıran Kızılay salgın döneminde bağışçıların desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor.

8b308e5b-7f27-4bfb-834b-0207d193c4f0.jpg

Ayni ve nakdi yardımları kabul eden Türk Kızılayı’na Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) gıda kolisiyle destek verdi. Yardım kolilerini, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı yetkililere teslim etti. Saygılı, bu zorlu günlerde işadamlarının desteklerini ulaştıran Kızılay gönüllülerine de teşekkür etti. Saygılı, Türk Kızılayı’nın tarihten gelen sorumluğunun bu günlerde devam etmesine vesile olanların çok önemli bir görev yaptığını söyledi.

99b1e169-651c-4dfb-85a8-4255b8725a2a.jpg

Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı da Saygılı’ya işadamların adına teşekkür ederken, “Kurum olarak salgının başından itibaren çok önemli çalışmalar yaptık. Sadece Konak’ta değil Beydağ’da, Kiraz’da, Kınık’ta, Bergama’da bile ihtiyaç sahibinin yardımına koşuyoruz. Hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmıyoruz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın kendisidir. İzmir’de birçok alanda yatırımlar yapan ve hayırsever kimliği ile bildiğimiz Saygılı ailesi nezdinde tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zorlu günleri birlikte dayanışmayla aşacağız. Herkesi, Kızılay’a bağış yapmaya, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza el uzatmaya davet ediyorum” dedi.

5eed98ae-c70e-4201-9da7-80f3dbf56529.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.