Müşteri taleplerine nokta atışı destek: Point Consultings

Müşteri taleplerine nokta atışı destek: Point Consultings

Melda Özmen tarafından kurulan Point Consultings, yerli ve yabancı firmalara verdiği nokta atışı destekler sayesinde küçük bütçelerle büyük işler başarıyor.

Medya Ege- Yeminli Tercüman ve Dış Ticaret Uzmanı 33 yaşındaki Melda Özmen, köklü firmaların Dış Ticaret Yöneticiliği yapmasının ardından taleplerin artmasıyla birlikte kurduğu şirketi Point Consultings ve kendisi hakkında şöyle diyor:

"33 yaşındayım. Almanya doğumluyum. 2013 senesinden beri iş sebebiyle memleketim İzmir'de yaşıyorum. Yeminli tercümanım, aynı zamanda Dış Ticaret Uzmanıyım. İzmir'de köklü firmaların Dış Ticaret Yöneticiliğini yaptım. Talepler çoğalınca sonunda kendi şirketimi kurup aynı şekilde firmalara Dış Ticaret Danışmanlığı veriyorum. Yabancı ve yerli firmalara üretebilecekleri yeni projeler araştırıyorum, yurt içi ve yurt dışı fuarlarda firmalara satış pazarlama konusunda eşlik ediyor ve 6 yabancı dil ile tercümelerinde yardımcı oluyorum.

whatsapp-image-2021-10-18-at-18-30-26.jpeg

Eşim Amerikan lojistik firmasında karayolları ihracat müdürü. Bu sebep ile firmaların ithalat ve ihracat nakliye konularıyla da ilgileniyorum. Firmamın ismi Point Consultings. Neden Point? Çünkü müşterilerin taleplerine nokta atışı yaparak destek çıkıyoruz. Logonun Rengi kırmızı beyaz - şanlı Türk Bayrağımızın renkleri. Detaylar için www.pointconsultings.com ziyaret edebilirsiniz beni de LinkedIn platformunda Melda Özmen takip edebilirsiniz."

whatsapp-image-2021-10-18-at-18-30-26-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.