Müşteriler Alaçatı'dan memnun

Müşteriler Alaçatı'dan memnun

Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Celal Bayraktaroğlu, konaklama-gastronomi sektöründe müşteri memnuniyetinde en yüksek yerin Alaçatı olduğunu belirtti

Alaçatı'da bayram öncesi otel doluluk oranları yüzde 90'ı aştı. Bünyesinde 122 otel ve 40’ı aşkın restoran olan Alaçatı Turizm Derneği, pandemi kuralları kapsamında "Önce sağlık" çağrısı yaparken işletmeler kadar Alaçatı misafirlerinin de bu kurala uymasını istedi.

projects-5505-1626019028901-celalbayraktaroglu.jpg

Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Celal Bayraktaroğlu, "Zor bir dönem geçiriyoruz. Pandeminin sarsmadığı hiçbir işletme yok. Ancak hepimiz hizmet sektörünün en önemli lokomotifi turizmin canlanması için büyük fedakarlıklar yapıyoruz. Bu sırada Alaçatı turizmi, herkesin bildiği gibi yüksek kalitelidir. Her misafir için en iyi hizmet sunulur. Müşteri memnuniyet oranlarının en yüksek olduğu yerdir" dedi.

Alaçatı'nın kendine özgü kimliğini koruyan, özeleştirilere kendini güncelleyen işletmelere sahip olmaları nedeniyle oluşan bu yüksek kalitenin, giderek artan bir müşteri memnuniyetine dönüştüğüne dikkat çeken Bayraktaroğlu "İşletmelerimiz bilinçli, esnafımız bilinçlidir. Alaçatı’ya gelen misafirlerimiz de bilinçli. Çünkü turizm tek taraflı değildir. Biz istediğimiz kadar iyi hizmet verelim misafirlerimizin de duyarlılığıyla olumsuzlukları en başından ortadan kaldırabiliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.