Mutfak Atölyesi’nde sertifika heyecanı

Mutfak Atölyesi’nde sertifika heyecanı

Bornova Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde düzenlenen Aşçılık ve Pastacılık Hobi Kursu’nu bitiren kursiyerler katılım belgelerini törenle aldı.

Onların heyecanına ortak olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Hem meslek edindirme, hem de hobi amaçlı kurslarımız devam edecek” dedi.Bornova Belediyesi’nin Uzman Pastacılar Derneği ile birlikte EVKA-3’teki Mutfak Atölyesi’nde ilkini düzenlediği Aşçılık ve Pastacılık Hobi Kursu’nu bitiren kursiyerler, sertifika heyecanı yaşadı. Düzenlenen tören ile aralarında erkeklerinde bulunduğu kursiyerlerin katılım belgelerini, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila dağıttı. Mutfak Atölyesi’nde daha önce açtıkları iş garantili kursları hatırlatan Başkan Atila, “Hem meslek edindirme, hem de hobi amaçlı olarak verdiğimiz kurslarımız devam edecek” dedi.

 Oktay Esen, Levent Bayer ve Çağdaş Çiftçi’nin eğitmenliğini yaptığı workshop şeklinde gerçekleşen kursa, 45’i Aşçılık, 30’u Pastacılık olmak üzere iki kategoride 75 kursiyer katıldı. Kursiyerler, Oktay Esen, Levent Bayer ve Savaş Çiftçi’den iki ay boyunca toplam toplam 24 saat eğitim aldı.

 

unnamed-(11)-005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.