Mutlu: "Göztepe İzmir’in gururu oldu…"

Mutlu: "Göztepe İzmir’in gururu oldu…"

Göztepe’nin şampiyon olarak Türkiye Süper Ligi’ne çıkması İzmir’de coşkuyla karşılandı.

 

Göztepe’nin şampiyon olarak Türkiye Süper Ligi’ne çıkması İzmir’de coşkuyla karşılandı. Göztepe’nin sevincini paylaşan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, kentin daha fazla takımla Süper Lig’de temsil edilmesi gerektiğini söyledi.

Göztepe’nin şampiyonluğunun İzmir’in tanıtımına da katkı koyacağını belirten Mutlu, ‘Başta Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile teknik direktör Yılmaz Vural olmak üzere güzide kulübümüzün tüm yöneticilerini, futbolcularını ve teknik kadrosunu gönülden kutluyorum. Göztepe’nin sportif başarısı turizm sektörüne ve kültürel hayatımıza da katkı koyacaktır. İzmir Türkiye’nin üçüncü büyük kentidir. Süper ligde  İzmir takımının yer almaması bir eksikliktir.  Göztepe bu boşluğu bir nebze olsun doldurmuştur. Önümüzdeki sezonlarda diğer İzmir takımlarının da süper ligde yer almasını ve İzmir’in hak ettiği konuma ulaşmasını temenni ediyoruz’ dedi.

Göztepe’nin zorlu bir mücadele vererek bileğinin hakkıyla Süper Lig’e çıktığını hatırlatan Zekeriya Mutlu, ‘Bu başarıya sadece sportif açıdan bakmak yanlış olur. İzmir’in süper ligde bir takımla temsil edilmesi kentin ekonomik ve sosyal yaşamını da canlandıracak bir unsur olacaktır. Süper lig maçları nedeniyle önümüzdeki yıl İzmir’e farklı ve büyük takımlar gelecek, kentimiz bu takımların onbinlerce taraftarını da ağırlayacaktır. Futbol ziyaretçilerinin konaklama ile gıdadan ulaşıma dek her türlü ihtiyaçlarını İzmirli esnaf sanatkarlarımız karşılayacak, doğal olarak böylesine büyük bir kitlenin getireceği ticari sirkülasyon esnaf sanatkarlarımıza olumlu yansıyacaktır’ şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.