Mutlu Kampüsün Yolu İKÇÜ'den Geçer

Mutlu Kampüsün Yolu İKÇÜ'den Geçer

İzmir Kâtip Çelebi Üniversite Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çatısı altında faaliyetlerini sürdüren öğrenci toplulukları, Rektör Prof.Dr. Galip Akhan ile bir araya geldi.

2016-2017 eğitim-öğretim döneminde yeni açılan ve güncellenen toplulukların, başkanlarının yer aldığı toplantıda öğrenciler, Rektör Prof.Dr. Akhan’a topluluk faaliyetleriyle ilgili bilgi vererek taleplerini ilk ağızdan duyurma şansı buldu.

SKS Daire Başkanı Akif Savaş ve Kültür ve Spor Şube Müdürü Yasin Demirel’in de yer aldığı toplantıda öğrencilerle görüş alışverişinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti paylaşan Prof.Dr. Akhan, tüm öğrencilerin üniversiteyi iyi bir eğitimin yanında güzel anılarla bitirmesi gerektiği inancında olduğunu vurguladı.  Rektör Prof.Dr. Akhan, bu anlamda topluluklara katılımın oldukça önemli olduğunu hatırlattı.

“Mutlu olacağınız bir kampüs oluşturmaya çalışıyoruz”

Toplulukların çatısında düzenlenen etkinliklerin eğitim hayatına katkı sağlayacağını ifade eden Prof.Dr. Akhan, “Yeni kurulan bir üniversite olduğumuz için hiç kuşkusuz bazı fiziki sorunlarla karşı karşıyayız. Taleplerinizi, önerilerinizi göz ardı etmeden idari ve akademik personelimizle birlikte mutlu olacağınız bir kampüs oluşturmaya çalışıyoruz. “ dedi.

“Sizler için düzenlenen aktiviteleri sahiplenin”

Öğrencilerden gelen daha fazla spor imkânı, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yapılması talebini memnuniyetle karşıladığını söyleyen Prof.Dr. Akhan, imkânların gittikçe arttığını söyledi.  Topluluk kurmanın sorumluluk üstlenmek demek olduğunu belirten Prof.Dr. Akhan, “Topluluk kurmak kolay ama içini etkinliklerle doldurmak özveri isteyen bir sorumluluk. O yüzden topluluklarımızdan, akademik danışmanlarının da katkısıyla üniversitemiz adına daha verimli etkinlikler yapmasını bekliyoruz. Aktif olmayan toplulukların kapatılacağının bilinciyle çalışınız. Diğer taraftan da düzenlenen etkinliklere katılım bekliyoruz. Salonları doldurmanızı, sizler için düzenlenen aktiviteleri sahiplenmenizi istiyoruz. Daha geniş kitleye ulaşan bir etkinlik amacına ulaşmış demektir. Sizler adına düzenlenen faydalı programları, aranızdaki iletişim mekanizmanızı kullanarak geniş kitlelere duyurmalısınız.” diye konuştu

“SKS’den Topluluklara tam destek”

SKS Daire Başkanı Akif Savaş da faaliyetler adına kurumsal her türlü desteğin sağlandığı bilgisini verdi. Savaş, “Öğrencilerimizin düzenlediği etkinliklerin her aşamasını üniversite olarak sahipleniyoruz. Bizleri doğru olarak ifade edecek her etkinliğe destek oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.