''Müzik Daima Hayatımda Birinci Planda Olacak''

''Müzik Daima Hayatımda Birinci Planda Olacak''

9 yaşındaki küçük yetenek Yağmur Kemahlı, Medya Ege'yi ziyaretinde müzik konusundaki eğitimine sonuna kadar devam edeceğini ve müziğin hayatında her zaman birinci planda olacağını söyledi.

Henüz 9 yaşında olmasına rağmen müzik altyapısı ve yetenekleriyle usta müzisyenlere taş çıkartan Yağmur Kemahlı, annesi Sevda Kemahlı ile birlikte Medya Ege'yi ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal sorumluluk etkinlikleriyle büyük ilgi toplayan küçük yetenek, özellikle hastanelerin onkoloji bölümlerdeki hastalara moral resitalleriyle adından söz ettirmişti. Bugünkü ziyaretinde yaptığı etkinliklerden söz eden Yağmur Kemahlı, yaptığı etkinlikleri kendisinin düşündüğünü, müziğe ilgisinin de tamamen kendi isteğiyle olduğunu, en büyük destekçisinin de annesi olduğunu dile getirdi.

IMG_9926

Yağmur Kemah'lının annesi Sevda Kemahlı da yapmış olduğu açıklamada Yağmur'un batı müziği konusunda özel eğitim aldığını söyleyerek, bu alanda geleceğe dair planlamalarda batı müziği alanında çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Yağmur'un ilerde konservatuar ve yurt dışında eğitim görmek istediğini de ekledi.

7 yaşından beri keman çalan ve hayatında müziğin her zaman birinci planda olacağını belirten Kemahlı, hastane ziyaretlerine de devam edeceğini, özellikle kanser tedavisi gören çocuklara kemanıyla moral olacağını söyledi.

Yağmur Kemahlı geçtiğimiz günlerde de öğrenim gördüğü Buca Sabri Kolçak İlköğretim Okulu'nda müzik konusundaki yeteneklerinden dolayı madalya aldı. Küçük virtüöz, ayrıca deneyimli gazeteci Arif Çayan'ın sahibi olduğu Arif Çayan Stüdyo'da objektif karşısına geçerek birbirinden güzel pozlar verdi.

IMG_9921

IMG_9934

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.