MÜZİK DÜNYASINDA BİR AZILI BELA

MÜZİK DÜNYASINDA BİR AZILI BELA

Seyhan Müzik etiketiyle ve “Azılı Bela” isimli 4 şarkılık single çalışmasıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Güngör Karakaş, ilk klip çalışmasını da söz, müzik Yıldız Tilbe imzası taşıyan esere Ali Eşitmez yönetmenliğinde yaptı.

Single çalışmasında 2 eser Tayfun Duygulu imzası taşırken yine sözü müziği Zeki Duygulu imzası taşıyan klasikler arasına giren “Fosforlu Cevriye” isimli esere de yer verdi. “Azılı Bela” isimli eserin aranjörlüğünü Hatem Tutkus, üstlenirken diğer 3 eser düzenlemeleri Natık Kürşat Poyrazoğlu imzasıyla single çalışmasındaki yerini aldı.20 yıllık sahne yaşantısını çıkardığı single çalışmasıyla taçlandırdığını dile getiren sevilen yorumcu, kulvarında zirveyi hedefliyor. “Azılı Bela” isimli eseri slow versiyonuyla ilk okuyan Rober Hatemo, eser sayesinde büyük başarılara imza atmıştı. Sevilen eseri farklı bir versiyonla clup tarzında hareketli olarak seslendiren Güngör Karakaş, kendi bakış açısıyla eser tekrar gündem olacak iddiasında bulundu

NE DEMET NE HANDE KRALİÇE YILDIZ TİLBE      

Yıldız Tilbe eseri olan “Azılı Bela” isimli şarkıyla müzik piyasasında gözünü zirveye diken Güngör Karakaş “Ben Yıldız Tilbe’yi uğurum saydım. Sahne aldığım mekânlarda eserlerine çok yer veriyorum ve en güzel tepkiyi Yıldız Tilbe eserleri alıyor” dedi. Son dönem tartışılan pop dünyasının kraliçesi tartışmasına kendince yorum getiren Güngör Karakaş “ Ne Demet ne Hande pop müzik dünyasının kraliçesi Yıldız Tilbe, çünkü kimseye bağımlılığı yok kendi eserlerini yazıyor ve başarıyla yorumluyor. Yıllardır düşmeyen bir grafiği var benim için pop müzik dünyasının tek kraliçesidir” dedi.

unnamed-(1)-089.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.