MÜZİK DÜNYASININ KALBİ BU DÜĞÜNDE ATTI

MÜZİK DÜNYASININ KALBİ BU DÜĞÜNDE ATTI

Ünlü Aranjör Alper Atakan ve Karnaval Media Group radyolarından Süper Fm’in Radyo Müdürü Duygu Özkan, Baltalimanı Portaxe’de düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Pop müziğin sevilen ismi Altay’ın sahne aldığı gecede düğüne gelen birbirlerinden ünlü konuklar da sahneye çıkıp, şarkılar söylediler. 

Demet Akalın, Seda Sayan, Hande Yener, İrem Derici, Ebru Yaşar, Ayla Çelik, Mehmet Erdem, Ferhat Göçer, Ömür Gedik, Suat Ateşdağlı, Derya Uluğ, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Buray, Cem Belevi, Berkay, Berksan, Dilan Çıtak, Levent Dörter, Doğukan Manço, Emre Kaya gibi ünlü isimlerin katıldığı düğünde eğlenceli saatler yaşandı.  


Gelin çiçeğini İrem Derici kaptı
 

Düğünlerde adet olduğu üzere gelin Duygu Özkan’ın fırlattığı gelin çiçeğini kapan İrem Derici, mikrofonu eline alıp; “Eee yenilen pehlivan güreşe doymazmış” deyince, tüm salon kahkahaya boğuldu.


Demet Akalın ve Hande Yener aynı düğünde 
 

Bir küs bir barışık olan Demet Akalın ve Hande Yener, uzun bir sürenin ardından ilk defa aynı ortamda bir araya geldiler. Pistte denk gelmemeye özen gösteren sanatçıların keyiflerinin yerinde olduğu gözlerden kaçmadı. Gelin ve damadın yakın arkadaşları olan Akalın ve Yener, düğünde bol bol göbek atıp eğlendiler.


Halay başı Seda Sayan 
 

Düğüne birlikte katılan Seda Sayan ve Cefi “Seni Seviyorum” isimli şarkılarını bu defa gelin ve damat için söylediler. Şıklığıyla dikkat çeken Seda Sayan, gece boyunca Demet Akalın ve Ayla Çelik’le birlikte halay çekip; gelinle ve damatla göbek attı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.