“MyWay 202 Bornova”

“MyWay 202 Bornova”

Gözde Grubu, MyWay 202 Bornova projesi ile İzmir'de konut sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Forum Bornova, Bornova Anadolu Lisesi ve Ege Üniversitesi'ne çok yakın konumdaki MyWay 202 Bornova'nın hem yatırımcılar, hem de nezih ve sosyal donatıları yüksek bir sitede yaşamak isteyenler tarafından ilk andan itibaren yoğun bir ilgiyle karşılandığını söyledi.

202 dairenin yer aldığı projede, stüdyo daire, 1 + 1 ve 2 + 1 tiplerinde konutların bulunduğunu belirten Kalı, “MyWay 202 Bornova'da, kapalı ve açık havuz, spa, sauna, fin hamamı, bilardo, kafe, market, kapalı ve açık otopark, güvenlik ve çevre düzenlemesi yer alıyor. Projede stüdyo daireleri 189 bin TL; 1 + 1 konutları 229 bin TL. ve 2 + 1 konutları da 289 bin TL.'den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunduk. L tarzı tek blokta 8 katlı olarak inşa edilecek evlerle, ünlü mimar Mehmet Beset'in anısını yaşatacağız” diye konuştu.

Anahtar tesliminin Ağustos 2018'de gerçekleşeceğini de dile getiren Op. Dr. Kenan Kalı, bölgenin ihtiyacına cevap veren kalitede bir projeye daha imza atmanın sevincini yaşadıklarını sözlerine ekledi.

GÖZDE GRUBU'NDAN YATIRIM YAĞMURU

İzmir'de aynı anda 11 proje yatırımı birden yaptıklarını kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, doğru lokasyonda doğru projeleri yaşama geçirdikleri için tercih edildiklerini vurguladı. Kalı, MyVia Yıldız, MyVia Yıldız 2, Myway Fest, Myway 202 Bornova, Myway Terrace, MyWay Alsancak Deluxe, MyWay Wins Blue, Ege Sağlık Hastanesi. Central Park, Çeşme ve MyWay Country projeleriyle konut ve sağlık sektöründeki büyümelerini sürdürdüklerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.