‘NADİDE HAYAT’  23. ADANA FİLM FESTİVALİ’NDE

‘NADİDE HAYAT’ 23. ADANA FİLM FESTİVALİ’NDE

Çağan Irmak imzalı ‘Nadide Hayat’ bugün (23 Eylül Cuma) Adana’da! Başrolünü Demet Akbağ’ın canlandırdığı film, bu yıl 19 – 25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 23. Adana Film Festivali’nde gösteriliyor.

Filmin gösterimine filmin oyuncuları Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler,  yönetmen Çağan Irmak da katılacak!
 
“Nadide Hayat” Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kapsamında gösterilecek 12 filmden biri. Ödüller, 24 Eylül Cumartesi gecesi yapılacak Ödül Töreni ile sahiplerini bulacak.
 
‘Yeni ufuklara yelken açanlara’ sloganıyla beyazperdeye yansıyan film bugün (23 Eylül Cuma günü) saat 20:15’te Adana’da sinemaseverler ile buluşacak.

Demet Akbağ’ın “Nadide” isimli bir ev hanımını canlandırdığı hikayede Akbağ’a, Yetkin Dikinciler,  Sevil Akı’nın yanı sıra, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim, Gizem Erdem, Sadi Celil Cengiz ve Burak Can gibi genç kuşağın başarılı ismleri de eşlik ediyor.

Film, bir ev hanımının eşini kaybettikten sonra hayatını değiştirmesinin, gençlik hatalarını telafi için çıktığı yolculuğun hikayesi!  ‘Nadide Hayat’ın senaryosu Ali Demirel, Çağan Irmak, Emre Özdür ve Volkan Sümbül’e ait.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.