Nafia Dündar, markete diye çıktı geri dönmedi!

Nafia Dündar, markete diye çıktı geri dönmedi!

Hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına markete gidiyorum diye evden çıkan, kendisinden 20 aydır hiçbir haber alınamayan Nafia Dündar’ın hikayesi konuşuldu.

Serap Paköz; “Bundan tam 20 ay önce Alanya’da 27 yaşında bir kadın, yemek malzemelerini hazırlamış; yani akşama ne yemek yapacağı belli.. 15 Şubat 2016 günü markete gitmek üzere evden çıkıyor, geri dönmüyor. Akşam eşi eve geliyor Nafia evde yok. Nafia Dündar’dan, 20 aydır hiçbir haber alınamıyor. Eşi Nafia’nın kaybolduğu günlerde etraftaki güvenlik kameralarına bakıyor görüntülerde Nafia’nın bir tırın arkasında kaybolduğunu görüyor.”
 
Nafia Dündar’ın annesi Fazile Hanım, erkek kardeşi Şahin Fındık, kız kardeşi Seher Demir bugün stüdyodaydılar.
 
Serap Paköz aileye; “Nafia’nın evliliğinde problem var mıydı?” diye sordu. Anne Fazile Hanım; “Evliliğinin başlarında eşi bizim yanımıza göndermiyordu, bizimle konuşmasını istemiyordu. 5 yıllık evlilerdi. Çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorlardı. Damadım, ‘Kızımı bizim kaçırıp, başkasına verdiğimizi’ söylüyor. Böyle bir şey yok. Damadım, kızım kaybolduktan kısa bir süre sonra eve başka bir kadın getirdi, kızımı hiç aramadı” dedi.
 
Nafia’nın kız kardeşi Seher; “Kocası ablamı çocuğu olmuyor diye suçluyordu. Çocuğun olmazsa, üzerine kuma getireceğim diyordu” dedi.
 
Erkek Kardeşi Şahin’in; “Kocası biliyor; çünkü kocası Nafia’yı bulmak için hiçbir şey yapmadı. Kardeşimin yaşadığına inanmıyorum. Eniştemden şüpheleniyorum” sözleri stüdyoda şok etkisi yarattı.
 
Nafia hayatta mı? Nafia hayattaysa, nerede? tüm bu soruların yanıtları merakla, heyecanla cevaplarını arıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.