NAGİHAN KARADERE, SİNEMA FİLMİYLE HOLLYWOOD YOLUNDA

NAGİHAN KARADERE, SİNEMA FİLMİYLE HOLLYWOOD YOLUNDA

Milli sporcumuz ve televizyon ekranlarının fenomen ismi Nagihan Karadere, rol aldığı “Ah Be İstanbul” isimli sinema filmiyle oyunculuğa başladı.

Herkesin sempatisini kazanan ve doğal tavırlarıyla beğeni toplayan Nagihan Karadere, bu özelliklerini beyaz perdede kullanmak istiyor. Ramiz Özbay'la birlikte bayramda Amsterdam'a giden Karadere, Ramiz Özbay ile Varol Porsemay'ın sahibi oldukları "Hollywood Produksiyon"un misafiri oldu. Yönetmenliğini Salar Zarza’nın yaptığı Out for Vengeance filminde rol alan Karadere Hollywood Produksiyonun Hollandada katıldığı bir organizasyonda Pamela Anderson, Mishael Lopes Cardozo, Michael Madsen, Michael Dudikoff gibi ünlü Hollywood yıldızlarıyla bir araya geldi.  Bir hafta boyunca Amerikan Ninja filmleriyle tanınan 80’li yılların ünlü aktörü Michael Dudikoff’dan oyunculuk dersi alan Karadereyle bir davette tanışan Fransız film yapımcısı Don Clovis te kendisini Hollywood’a davet etti ve yeni yapacakları Viking film projesinde Viking kadını rolünü oynamasını teklif etti.

 

Oyunculuktaki hedeflerini ilk filminin hemen ardından büyüten Nagihan Karadere, şansınında yardımıyla birçok yıldızın hayalini süsleyen Hollywood yolunda ilerliyor. Yeteneklerini her fırsatta sergileyen Nagihan Karadere “Oyunculuk ciddi ve en az spor kadar disiplin isteyen bir iş, uluslararası bir başarı elde etmek adına Amerika Losangeles’da LA’ de oyunculuk derslerine başlayacağım dünyada önemli bir kariyer olan yönetmen Michael Dudikoff’ dan gelen teklifi en iyi şekilde değerlendireceğim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.