Nakliyeciler Sitesi'nde Hamza Dağ ve Cevdet Çayır'a coşkulu karşılama!

Nakliyeciler Sitesi'nde Hamza Dağ ve Cevdet Çayır'a coşkulu karşılama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Nakliyeciler Sitesi’nde nakliyeci esnafı ile bir araya geldi.

Bornova Işıkkent'te bulunan Nakliyeciler Sitesi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hareketlenen atmosferde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bornova Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır ve beraberindeki heyeti ağırladı. Bu önemli ziyaret kapsamında, nakliyeci esnafıyla bir araya gelerek desteklerini ifade eden AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ve Cevdet Çayır, Nakliyeciler Sitesi'nde büyük bir coşkuyla karşılandı.

unnamed-3.jpg

"BİRLİKTE, DAHA GÜÇLÜ, DAHA GÜZEL BİR BORNOVA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Cevdet Çayır, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Nakliyeciler Sitesi'nin İzmir'in ekonomik dinamiklerinden biri olduğunu ve esnafın yaşadığı sorunları dikkate alarak çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket edeceklerini belirtti. Çayır, "Değerli nakliyeci esnafıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Nakliyeciler Sitesi, İzmir'in ticaret ve ekonomi hayatında önemli bir yere sahip olan, bu şehrin gücünü ve dinamizmini temsil eden önemli bir merkezdir. Nakliyeciler, her gün kendi emeği ile bu şehrin döngüsünü sağlayarak, ekonomimizin can damarı olmaya devam ediyor. Bu nedenle, onların yaşadığı sorunları dinlemek, ihtiyaçlarınızı anlamak ve çözüm bulmak benim için büyük bir sorumluluktur. Bornova’nın geleceğini inşa ederken, nakliyeci esnafımızın da daha iyi şartlarda çalışabilmesi, daha fazla kazanabilmesi ve daha güvenli bir şekilde işlerini yapabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizler, Bornova’nın dört bir yanındaki esnafımızın, çiftçimizin, emeklimizin, gencimizin ve kadınlarımızın yanındayız. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha güzel bir İzmir inşa edeceğiz. Hemşehrilerimizin desteği ve dualarıyla, Bornova’yı kucaklayan, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışıyla, bu kente hizmet etmek için yola çıktık. Birlikte, daha güçlü, daha güzel bir Bornova için çalışacağız’’ dedi.

unnamed-1.jpg

unnamed.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.