Nalan Cebe ile Theta Healing Eğitimi

Nalan Cebe ile Theta Healing Eğitimi

Spiritüel Şifa-Meleklerle Sohbet, Bilinçaltı kazıma tekniği, Beddua, Nazar temizliği, DNA Aktivasyonu, Bilinçaltı Temizliği, Mekan Temizliği gibi fiziksel ve ruhsal rahatlama hakkında ne arıyorsanız bu seminerde...

Ruhsal rahatlamanın kapılarını aralayanTheta Healing hakkında

Bilim insanları E.E.G ile yapmış oldukları deneylerde mutluluk ve huzurun bu dalga boyunda deneyimlendiğini tespit etmişlerdir. Bu dalga boyunda iken kolayca bilinçaltı ile bağlantıya geçebilir. Aynı zamanda evrendeki temel yaşam enerjisi ile bağlantıda oluruz.

whatsapp-image-2018-04-21-at-11.51.18-(1).jpeg

Program İçeriği ;

Teta Şifası nasıl oluştu 

Kelimelerin ve Düşüncelerin Gücü 

Hücresel İletişim

Elektromanyetik Alan 

Özgür İrade ve Birlikte Yaratım 

Sezgisel Yetenekler 

Okuma

Müşteri ile Okuma 

Şifanın Kuralları 

Şifa Tekniği 

Hücre hücrelerle konuşur 

Grup şifaları 

Grup şifası alıştırması 

Neden kişiler iyileşmezler 

İnanç Çalışması 

Duygular ve sağlık 

İnançlar ve onları nasıl değiştirebiliriz

Hisler için programlar 

Anahtar inançlar- kazma 

Yardımcı Melekler 

Ruh Arkadaşları 

Ruh Parçacıkları 

Yaratmak 

Gelecek Okumaları 

 

Theta Healing® Tekniği ile Yapabilecekleriniz...

Theta Healing® yaşamınızı mucizevi şeklinde değiştirebileceğiniz bir yöntemdir. Theta, derin ve güçlü meditasyon ve dualarla evrendeki yaşam enerjisini kullanarak;

Size hizmet etmeyen bilinçaltı inançları değiştirebileceğiniz

Vücudunuz içinde neler olduğunu görebileceğiniz

Fiziksel ve duygusal olarak duyguların nasıl performe ettiğini izleyebileceğiniz

Her türlü öğretilerin yükleyebileceğiniz

Hayatınızda arzuladığınız her ne var ise yaratabileceğiniz bir yöntemdir. 

İnanılmaz derece güçlü, öğrenmesi kolay, çok yönlü bir tekniktir. Theta ismini theta beyin dalgalarından alır. Theta dalga boyu saniyede 4-7 Hzdir. Genelde gece uyurken beyindeki dalga boyu theta dalga boyundadır. Ayrıca derin hipnoz durumu ile evrende birliğinin tecrübelendiği durum da theta dalga boyudur.

ThetaHealing® ile inanç, duygu, düşünce ve hayatımıza aldığımız deneyimlerde ani değişiklikler yapabiliriz. Aynı zamanda yaratıcı, Allah, evren, güç (her ne şekilde adlandırıyorsanız) aracılığıyla evrende var olan herhangi bir bilgi, öngörü ve yaratıcılıği kendinize yükleyebilir, fiziksel,duygusal ve ruhsal anlamda kendimizi iyileştirebiliriz. Yüklediğimiz yeni öğretiler ile geri dönülmeyecek şekilde inançlarımızı dönüştürmek mümkündür.

İnanç Çalışması ( Basic DNA 2-Advanced DNA-Rainbow Children) : Ne düşünüyorsanız Siz O' sunuz. Düşüncelerimiz, deneyimlerimizi yaratır. Bu yüzden, bazı şeylerin olası olduğu düşünüyorsak, o zaman onlar olasıdır. Örneğin Çekirdek İnançlar, çocukluk dönemi deneyimlerinden oluşmuş inançlardır. Diğer inançlar ise Genetik, Tarih ve Ruh İnançlarıdır. İnançlar, birbiri üstüne kutular gibi yığılmaktadır. En alt inanç veya programı inceledikten sonra, Herşeyin Yaratıcı’sına istekte bulunarak hızlı ve kolay bir şekilde binlerce programı değiştirebilirsiniz. Örnek çalışmalar; Korkular, gerçekleşmeyen hedefler üzerine çalışılabilir. 

DNA Aktivasyonu ( Basic DNA 2) : DNA aktivasyonu ile DNA’ nın uyuyan kısımları uyandırılmaktadır. DNA’nızın aktive edilmesi, hucrelerinizde taşıdığınız sır ve gizemlerinize erismenizi sağlar, İnsan tarafından yaratılan çevresel zehirlere rağmen hayatta kalmamıza izin verir, aynı zamanda da pisişik yeteneklerinizin gelişmesini sağlar. Simdiye kadar farkinda olmadiginiz yeteneklerinizin ve kabiliyetlerinizin maksimum sekilde ortaya cikarmaniz icin sizi guclendirir. Bagisıklik sistemini guclendirir. DNA’da depolanan bilincalti kaliplarinizdan kurtulmaniza yardimci olur. Beyninizin daha fazla bolumunu kullanma yetinizi artirir. Ust benliginizle baglantiya gecmeniz icin buyuk bir acilim saglar Duyguların Yaratılması ( Basic DNA 2-Rainbow Children ) : Bazı insanlar surekli bir sekilde yeterli olmadiklarini veya sevilmediklerini soyleyerek dolaşırlar. Buna inanırlar çünkü onlara böyle söylenmiştir ve onlar da bunu kabullenmiştirler. Duygular öğretilebilebilir, tekrardan hatırlatılabilir. Çalışma sırasında öğretilebilecek duygulardan bazıları; Şevkat,güvende olma,bolluk,bereket,sevgi,çoşku,huzur,başarı, hayır diyebilme,sıkıntılı, depresif, sinirli vs.olmadan nasıl yaşanabileceği gibi

Koruyucu Melekler(Basic DNA 2-Rainbow Children) : Bu çalışmada koruyucu melekleriniz ile irtibata geçerek yaşamınızla ilgili her türlü sorunun yanıtını almanız mümkündür. Koruyucu meleğinizin sizin her şeye rağmen yalnız olmadığınızı size hatırlatır. 

Theta Healing® tekniğinde Kinesioloji-Kas Testi kullanılmaktadır

Kinesioloji - Kas Testi Nedir? Kinesiloloji-Kas Testi bilinçaltında depolanmış inanç ve duyguların nasıl performe ettiiği gösteren doğal bir dedektördür. Sizin için doğru anlamı olan bir şey söylediğinizde veya düşündüğünüzde bilinçaltınızın elektromanyetik alanı ilepozitif titreşmeye başlar ve kasınız kuvvetlenir. Sizin için doğru olmayan bir şey söylediğiniz ve düşündüğünüzde ise bilinçaltınız elektromanyetik alanınıza negatif titreşim yollar ve kasınız zayıflar.

Theta Healing®den Beklentim Ne olabilir ?

Derindeki inançlarımızla karşılaştığımızda genelde duygusal anlamda reaksiyon göstererek, dibe vurduğunuzu hissedebilirsiniz. En derindeki inançlar;

Yaratıcı ile olan bağlantının kopması

Sevgiyi kaybetme

Hiçbir şey olma gibi korkuları içerir.

Direk olarak yaratıcı, evrenden alınan yükleme ile derindeki inançları değiştirilerek ; kişi

Eksik olan yeteneklerini,

Nasıl değerli olunabileceği,

Nasıl güvende ve sevgide kalınacağı

Endişelerin nasıl yokedileceği

Geçmiş travmların etkisi ile inançların kısıtlaması olmadan nasıl yaşanabileceği

İnanç ve geçmiş travmaların serbest bırakmanın nasıl hissettireceğinin farkına varır.

Sonunda kişi yeni kazanılan inançların gücünü hisseder. Yeni inançlarla nasıl yaşayacağı, nasıl güvende ve değerli olduğunun farkına varır. Thetahealing en önemli öğretilerinden biri günlük hayatta karşılaşılan sorunları, ilişkileri ve inançları yaratıcının tanım ve anlayışı ile deneyimlemeye sahip olmaktır.

THETAHEALİNG SEANSI NASIL YAPILIR?


KİMLER UYGULAYABİLİR?


NASIL THETA HEALİNG eğitimi alabilirsiniz?

Eğitimi aldıktan sonra uluslararasi geçerliliğe sahip sertifikanızla sizde bu seansları uygulayabilirsiniz.


Çözülmesini istediğiniz konuyu (sağlık, para, başarı, kariyer, ideal evlilik yapmak, ideal kiloya ulaşmak, çocuk sahibi olmak, dilediğiniz evi arabayı satın almak vs.) theta uygulayıcısına iletirsiniz. Uygulayıcı sizin adınıza, sizden izin alarak bilinçaltınızı theta seviyesine çıkarır ve seans boyunca o seviyede kalmanızı sağlar.


Theta seviyesindeyken bilinçaltınızda ulaşmak istediğiniz hedefinizin gerçekleşmesini durduran negatif inanç ve kök inançlarınızı tek tek bulur ve yine sizden izin alarak tek tek tüm inanç(geçmiş,genetik,ruhsal ve özbenlik) düzeylerinizden çıkarır ve boşalan tüm yerlere de pozitif inançları yerleştirir (bu inançlar atalarınızdan, genetik düzeyinizden, anne rahminde geçirdiğiniz dönemden, bebeklik ve çocukluk döneminden bilinçli ve bilinçsizce kaydettiğiniz bilgi ve deneyimlerdir).


Yeni yerleşen inançlarınızın kalıcı olması, hayatınıza kolay adapte olması ve hedeflerinizi kendinize kolaylıkla çekebilmeniz için aynı inançlar pozitif his olarak da tüm inanç seviyelerinize yerleştirilir.


Theta terapisinin en büyük özelliklerinden birisi yüklemeler yapılır yapılmaz AN'da beklemeden kullanılmaya başlamasıdır.

THETA SEANSI ALARAK HAYATINIZDA NELERİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ?
 

Hastalıklar, bir şeyin yanlış yürüdüğünün göstergesidir, bir “alarm sistemidir”. Hastalıkların belirtileri problemlerin kendilerinden değil, problemleri “algılama biçimimizden”, yani düşünce biçimimizden, “inançlarımızdan” ötürü oluşur. Her düşünce, kendi gerçeğini yaratan enerjidir.
• Kişisel Gelişim
• İlişkiler
• Spritüel Gelişim
• Kariyer
• Kendine Güven
• Yaratıcılık
• Motivasyon
• Finansal Problemler
• Stres
• Hayattan Zevk Almak
• Travma
• Bağımlılıklar
• Yetersizlik
• Alerjiler
• Çekingenlik
• Sağlık Problemleri
• Korkular
• Duygusal Problemler
• Suçluluk
• Fobiler
• Kıskançlık
• Endişe1
• Yalnızlık
ve benzeri …
DEĞERSİZLİK 
GÜVENSİZLİK 
PARASIZLIK 
YALNIZLIK 
BAŞARISIZLIK 
SUÇLANMA 
DIŞLANMA 
ÇARESİZLİK 
AYRILIK 
GÜÇSÜZLÜK 
KAYBETME 
HASTALIK 
İNCİTİLME 
SEVİLMEME 
REDDEDİLME 
ACİZLİK 
TERKEDİLME  VE
ONAYLANMAMA KORKUSU


Siz de bu korkulardan biri ya da bir kaçına sahibim ve değiştirmek istiyorum diyorsanız ThetaHealing® Uygulayıcısı ve Eğitmeni H.Nalan CEBE ile seansı alarak veya Thetahealer olarak çözüme ulaşabilirsiniz.. 

whatsapp-image-2018-04-21-at-11.51.17-(1).jpeg
Nalan CEBE Kimdir? 
 

1968 Yılında Ankara’ da doğdum. 1990 Yılında Akdeniz Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdim.25 yıl aktif olarak öğretmenlik görevini sürdürdüm.
bu süreler içinde almış olduğum eğitimler;
Sola Unitas Akademi’den Profesyonel Koçluk ve Öğrenci Koçluğu
NLP Practitioner
Usui Reiki Master
Kundalini Reiki Master
Ra –Shaba Master 
Releasing Anxiety Reiki (Anksiyeteden Kurtulma Reikisi)
Açık Kalp Reikisi
Bolluk-Bereket Reikisi
Lunar Empowerment Reiki
Shamballa 1ve 2
Gümüş Mor Alev Enerjisi 
Theta Healig DNA 2 Basic (Temel Eğitimi) 
Theta Healig DNA 2 Advansed (İleri Seviye Eğitimi) 
Theta healing Game of Life (Yaşam Oyunu Eğitimi) 
Theta Healin Manifesting And Abundance(Bolluk Bereket Eğitimi) 
Theta Healig DNA 2 Basic İnstructors (Öğretmenlik Eğitimi) 
Theta Healig DNA 2 Advansed İnstructors(Öğretmenlik Eğitimi)
Theta Healin Manifesting And Abundance İnstructors (Öğretmenlik Eğitimi)
 

whatsapp-image-2018-04-21-at-11.51.17.jpegwhatsapp-image-2018-04-21-at-11.51.18.jpeg

 

 

İLETİŞİM : 
Telefon: 0505 – 668 8517
Mail : nalancebe@homail.com
Facebook Grup Sayfası : THETA HEALİNG YOLU
https://m.facebook.com/send_page_invite/?pageid=1177887185675693&soft=search

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.