Nalan Tuntaş'ın yeni kitabı, Kasabanın Pençeleri raflarda

Nalan Tuntaş'ın yeni kitabı, Kasabanın Pençeleri raflarda

Nalan Tuntaş, Yitik Ülke Yayınları’ndan çıkan son kitabı ‘Kasabanın Pençeleri’ ile beğeni topladı.

Yazdığı onlarca kitapla okur kitlesini her geçen gün arttıran Nalan Tuntaş’ta en derinimize dokunarak bireysel yalnızlığımız ve çağa tanık oluşumuzu anlattığı kitaplarıyla hayatımızı renklendirdiği kadar da sorgulamamızı sağlıyor. İlk kitabı ‘İçimdeki Yalnızlık’, ile edebiyat dünyasına giren, yıllar içerisinde ‘Saatin Durduğu An’, ‘Zor Yıllar’, ‘Gölge Kadın’, ‘Cahide’, Arşipel’in Çocukları’ ve ‘Zirvede’ ile edebiyatseverlerin gönlüne taht kuran Nalan Tuntaş, Yitik Ülke Yayınları’ndan çıkan son kitabı ‘Kasabanın Pençeleri’ ile beğeni topladı.

dsc-9279.jpg

Kitaplarında genellikle bireyin yalnızlığı ve tanık olduğu çağı ele alan Tuntaş, "Kasabanın Pençeleri kitabında ufak bir kasabada yaşamanın zorluklarını, anlatıyor. Özellikle kocası tarafından aldatıldığını öğrenen yeni hamile Selin karakterinin, kadınların maruz kaldığı dışlanmışlığı, çaresizliği işleyişi, günlük hayatımızdan önemli kesitler sunuyor.

kasabanin-penceleri.jpg

Pandemi ile birlikte okuma alışkanlıklarının hız kazanmasının umut verici olduğunu belirten yazar Nalan Tuntaş, “Yazmanın heyecanı bir başka. Bunu okurlarımızla paylaşmak onların beğenisine sunmak ise ayrı bir heyecan. Bugüne kadar okuyucumuzdan gelen olumlu tepkiler beni çok mutlu etti. Demek ki vazgeçmeyenler hedefe ulaşıyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.