Nalan, uzun bir aradan sonra tekrar sahnede!

Nalan, uzun bir aradan sonra tekrar sahnede!

Ağaoğlu Maslak 1453'deki Yeni Gazino'da sahne alan Usta sanatçı Selami Şahin ve güzel şarkıcı Nalan, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattılar.

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularına cevap veren Of Aman Nalan, "Koronadan dolayı uzun süredir sahne almıyorum. Kendimden çok anneme bulaştırma korkusu vardı ama şükürler olsun ki hiç bir sorun yaşamadık" dedi. Yılbaşına kadar programının çok yoğun olduğunu dile getiren güzel sanatçı "Bende sevenlerimi çok özledim onun için dolu dolu bir program hazırladık" diye konuştu.

nalan-6-01.jpg

"Muhabirlerin yeni jenerasyonda bir eksik mi var?" sorusuna Nalan, "Yeni jenerasyonda bir eksiklik yok. Bayıldığım insanlar var ama nedense bu dönemin şarkıları fast-food gibi yani çok hızlı tüketiliyor. Bizim şarkılarımız zamansız şarkılar" diyerek cevap verdi. Son zamanlarda Merve Özbey, İrem Derici Zeynep Bastık'ı ve Tan Taşcı'yı çok beğeniyorum sözleriyle devam eden Nalan, "Tan Taşçı'nın tarzını birazda kendime benzetiyorum" dedi. Son günlerde Z Kuşağını hiç sevmiyorum sözleriyle gündem olan Okan Bayülgen'e espirili bir şekilde cevap veren Nalan, "Okan kimi seviyor ki, o kendini bile sevmiyor" dedi.

Röportajın ardından sahnenin yolunu tutan başarılı sanatçı, geçmişten günümüze dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

selami-sahin-4-01.jpeg

Muhteşem gecenin finalinde sahneye çıkan usta sanatçı Selami Şahin programına "Seninle Başım Dertte" şarkısıyla başladı. Sahne performansıyla hayranlarından büyük ilgi gören Selami Şahin, "Özledim","Gitme Sana Muhtacım","Ben Sevdalı Sen Belalı" gibi sevilen şarkılarını müzikseverlerle birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Şahin'i, mekanı dolduran yaklaşık beş yüz kişi ayakta alkışladı. Öte yandan sahne alan Oryantal Didem kıvrak danslarıyla yürek hoplattı.

oryantal-didem-kinali-1-01.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.