Naldöken kapalı pazar yeri ve çocuk aktivite merkezi açıldı

Naldöken kapalı pazar yeri ve çocuk aktivite merkezi açıldı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un özel önem verdiği Naldöken Kapalı Pazar Yeri ve Çocuk Aktivite Merkezi inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı. Başkan İduğ, mutlu haberi sosyal medya hesabından bir video mesaj ile duyurdu.

Bornova Belediye'si Naldöken halkına hizmet verecek kapalı pazar yeri ve çocuk aktivite merkezinin açılışını yaptı.

363751.jpg

Pazar kurulmayan günlerde düğün salonu olarak da kullanılabilecek olan pazar yeri bin 200 metrekare kapalı alanda 108 tezgah kapasiteli olarak inşa edildi. Ayrıca pazar yerinin yanında yine bin 200 metrekare de araç park alanı yapıldı.

mustafa-idug.jpg

Pazar yerinin yanında ayrıca 150 metrekare büyüklüğünde Çocuk Aktivite Merkezi ve 70 metrekarelik zabıta binası da hizmete girdi. Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi sayesinde çocukların kaliteli zaman geçirmesini sağlanırken annelerine de gündelik işlerini yapmaları ve kendilerine zaman ayırmaları için imkan sağlanmış olacak. Yapılan modern pazar yerinin çevre düzenlemeleri ile de Naldöken Mahallesi'ne değer katması bekleniyor.

3.jpg

Yapılan Modern Kapalı Pazar Yerinin açılışını sosyal medya hesabından duyuran Başkan İduğ, yaptığı açıklamada "1200 metrekare alanı ve içerisinde bulunan 108 tezgah kapasitesi ile hizmete açtığımız Naldöken Kapalı Pazaryerimiz hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın kullanımında. İlçemize yakışan pazaryerimiz esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.