Naldökenliler istedi Bornova Belediyesi yapıyor

Naldökenliler istedi Bornova Belediyesi yapıyor

Bornova Belediyesi’nin, Naldökenlilerin istekleri doğrultusunda projelendirdiği iki futbol sahasının yapımına başlandı.

Naldöken Pazaryeri’nin alt kısmında bulunan 12 bin metrekarelik alana biri nizami ölçülerde olmak üzere iki futbol sahası yapılıyor. Her iki saha da 5 ay sonra tamamlanarak hizmete açılacak.

Bornova Belediyesi’nin yerinden yönetim ilkesi çerçevesinde vatandaşların talepleriyle oluşturulan projeler bir bir hayata geçiriliyor. Naldökenlilerin en çok talep ettiği hizmetler arasında yeralan yapay çim futbol sahalarının yapımına da başlandı.

Çalışmalar kapsamında öncelikle 340 metre uzunluğundaki istinat duvarı oluşturuluyor. 5 ayda tamamlanması planlanan iki futbol sahasından büyük olanı 90X45 metre olarak nizami ölçülerde yapılıyor. Küçük olan saha ise 40X20 metre olacak. Her iki sahada da kulüpler için soyunma odaları, hakem ve kulüp odaları bulunacak.

olgun-atila.jpg

Yeni spor alanları oluşturmanın önemine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  “Biz sahip olduğumuz alanları vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, ihtiyaç ve önceliklere göre değerlendiriyoruz. Naldöken Mahallesi sakinlerinin en büyük isteği çocukların ve gençlerin kullanabileceği spor alanlarıydı. Mahalleye yaptığımız ziyaretlerde hemen hemen herkesin dile getirdiği ortak istek bu yönde oldu. Biz de sahip olduğumuz alanı bu doğrultuda projelendirdik. Futbol sahalarını en kısa sürede tamamlamak için tüm imkanlarımızla çalışyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.