Nano Teknoloji Kapıları İle Büyümeyi Hedefliyor

Nano Teknoloji Kapıları İle Büyümeyi Hedefliyor

Türkiye’de endüstriyel kapı sektörünün lider firmalarından İzmirli Beta Kapı, yatırımlarına ve istikrarlı büyümesine devam ediyor. Beta Kapı, 2017 yılında ürün yelpazesini arttırarak büyümeyi hedefliyor.

Endüstriyel kapı sistemleri sektöründe 33 yıllık tecrübeye sahip olan Beta Motorlu Kapı Sistemleri, Kemalpaşa’daki üretim tesisinin yanı sıra artık İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde (İAOSB) de hizmet verecek. Ekonomide yaşanan daralmaya karşın 2016 yılında yüzde 40 büyüme gerçekleştiren ve yatırımlarına devam eden Beta Kapı Sistemleri, sanayi tesislerine daha etkin ve hızlı hizmet verebilmek için tüm kapıların çalışırken görülebileceği bir Showroomu da içeren merkezini İAOSB’ye taşıdı.
 
Beta Motorlu Kapı Sistemleri’nin kurucusu Ali Rehai Kızıltan, “2016 yılında yaşanan ekonomik daralma, firma olarak bizi de etkilemiş olmasına rağmen yüzde 40’lık bir büyüme gerçekleştirdik. Yıl sonunda yaptığımız büyük proje anlaşmalarının, yeni yılda bu oranın üzerinde bir büyüme yakalamamızı sağlayacağına inaniyoruz” dedi. Sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da bir çok projede Beta Kapı’nın tercih edildiğini anlatan Kızıltan, “Bugüne kadar Romanya,Macaristan,Irak,İran ve Kıbrıs’ta yapılan projelerde yer aldık. Yakın zamanda Kamerun’da bir proje gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
 
Endüstiryel kapı sistemleri alanında sürekli teknolojiyi takip ettiklerini ve en yeni uygulamaları Türkiye’ye getirdiklerini dile getiren Kızıltan, şunları kaydetti; “Ar-Ge çalışmalarını artırarak geleceğe hazırlanıyoruz.Mevcut endüstriyel kapı sistemleri, otomatik geçiş sistemleri ve yükleme sistemleri haricinde özellikle çok büyük ölçekli dev kapılar,gaz sızdırmaz ve patlamaya dayanıklı kapılar, yangına dayanım sertifikalı otomatik ve manuel kapılar üzerinde uzmanlaştıklarını belirten Kızıltan, amaçlarının ileri dünya standartlarını Türkiye’de üretilen tüm endüstriyel ve evsel inşaatlara uygulamak olduğunu belirtti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.