NARBEM Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

NARBEM Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

NARBEM öğrencileri teşekkür etmek için Narlıdere Belediye meclisini ziyaret etti.

Narlıdere Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı belediye başkanı Abdül Batur başkanlığında gerçekleşti. Meclis oturumunun hemen öncesinde Narlıdere Belediyesi ve Kaymakamlığının ortaklaşa faaliyetlerini yürüttüğü NARBEM dershanesi öğrencileri, Narlıdere Belediye meclisine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler. Eğitimde fırsat eşitliği amacı ile kurulan NARBEM’de ücretsiz eğitim gören ve bu yıl üniversiteyi kazanan öğrenciler meclis salonuna gelerek belediye başkanı ve meclise teşekkür etti. Öğrenciler belediye başkanı, Parti grup başkanlarına teşekkür çiçeği verdi.
 
NARBEM’den yüzde 87 başarı
Üniversiteyi kazanan NARBEM öğrencileri belediye meclisine teşekküre geldi. Öğrenciler belediye başkanı Abdül Batur, grup başkanvekillerine, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.  Belediye başkanı Abdül Batur, “NARBEM yerel yönetim ve hükümet işbirliğinin en güzel örneklerinden biri. NARBEM’de yüzde 87 başarı sağladık. Eğitim herkesin hakkı. Fakat ekonomik durumlarından dolayı dershaneye gidemeyen gençlerimize fırsat yaratmak için, onlara güzel bir gelecek sağlamak için, ‘Eğitimde fırsat eşitliği’ sloganı ile yola çıkan NARBEM, Narlıdere Kaymakamımız Hayrettin Çiftçi’nin destekleri ile bu ulvi görevini yerine getirmeye devam ediyor. Bu çocuklarımızla gurur duyuyoruz” diyerek üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik etti.
 
Baturdan 1 Eylül mesajı
1 Eylül dünya barış gününe değinen Batur, “Dünyanın en çok özlediği kelime barış.  Atatürk’ün ‘yurtta sulh cihanda sulh’ sözünün önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bir an önce çevremizdeki savaş ve terörün bitmesi hepimizin özlemi. Bir an önce barışlın ülkemizde ve dünyada yeniden tahsis edilebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Hepinizin dünya barış günü kutlu olsun. Geçtiğimiz ay çok fazla terör olayı yaşadık. Çok fazla sivil vatandaşımızı ve güvenlik güçlerimizi kaybettik. Bu terör saldırılarını kınıyorum. Terör saldırısın ana muhalefet partisine ulaşacak noktaya gelmesi çok üzücü. Sayın genel başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Demokrasi Şehitleri ismi Narlıdere’de yaşayacak
Narlıdere Sahilevleri Mahallesi Ali Onbaşı deresinin başından başlayan ve balıkçı barınağı arasında kalan 15 dönümlük rekreasyon alanına ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Rekreasyon Alanı’ ismi verilmesi önerge olarak meclise sunuldu. Görüşülmesi için çevre komisyonuna havale edilen önerge bir sonraki mecliste alınacak karar ile hayata geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.