NARBEM'den 15. Yıl Kutlaması

NARBEM'den 15. Yıl Kutlaması

Narlıdere Belediyesi'nin NARBEM'i 15. yılını kutladı.

Narlıdere Belediyesi’nin ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ sloganı ile eğitim hayatına başlayan NARBEM, 15. Gurur yılını NARBEM binasında kutladı. Kutlamaya 
Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, NARBEM müdürü Binali Gül, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Başarılar diliyorum
Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Kaymakamlığın ortaklaşa faaliyetlerini yürüttüğü NARBEM 15. Kuruluş yılını pasta keserek kutladı. Kutlamaya katılan Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, NARBEM öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı. LYS’de başarı kazanan öğrencilerle sohbet eden Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, NARBEM’in çok özel ve güzel bir amacı olduğunu söyleyerek, elde edilen başarılardan dolayı öğrencileri tebrik etti. Çiftçi “ Eğitim çok önemli. Başarılı bireyler olarak bu gençlerin yetişmelerinin yolu iyi bir eğitim almalarından geçiyor. Ben LYS sınavını kazanarak güzel üniversitelerde eğitim alma fırsatı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. NARBEM’in 15.nci kuruluş yıldönümünü de kutluyorum” dedi.


Sizlerle Gurur duyuyoruz
Başkan Batur ve Kaymakam Çiftçi’nin NARBEM’e ziyareti sırasında onu çiçeklerle karşılayan öğrenciler NARBEM verdikleri destekten dolayı Başkan Batur ve Kaymakam Çiftçi’ye teşekkür etti. NARBEM’in 15. Başarı Yılı pastası kesilirken bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘ülkesine faydalı olmak isteyen, güzel eğitim görmek isteyen bu öğrencilerimize destek olmak bize gurur veriyor’ dedi. Batur “ 15 yılda Narlıdere’den yüzlerce, binlerce başarılı öğrenci yetiştirerek güzel geleceğe ulaşmaları için çaba gösterdi NARBEM. Tek çıkış noktası vardı oda eğitimde fırsat eşitliği. Daha güzel bir gelecek için bu gençlerimizin elinden tuttuk. Şimdi onlarda elde ettikleri başarılarına sarılacaklar, eğitimlerine devam ederek başarılı bireyler olacaklar. Bizlerde onlarla gurur duyacağız. Sizden tek beklentimiz var. Oda başarılı olmanız. Sizler başarılı olunca biz o zaman görevimizi yapmış oluyoruz. NARBEM dershanemizin 15. Yılını kutlarken bizden desteklerini esirgemeyen ve gereken her şeyi yapılması için destek veren Narlıdere Kaymakamımız Hayrettin Çiftçi ’ye duyarlılığı ve yardımları için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Eğitimde fırsat eşitliği amacı ile kurulan NARBEM’de ücretsiz eğitim gören ve bu yıl üniversiteyi kazanan öğrenciler, NARBEM Dershanesi’nde ki kutlamaya katılan Çiftçi ve Batur, NARBEM’in 15. Yılında öğrencilerle birlikte pasta keserek kutladılar.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.