Nargileye Köz Ayağa Buz

Nargileye Köz Ayağa Buz

Bodrum Yalıkavak’taki Zorro Dancing isimli cafe-bar, dünya sosyetesine yatta nargile keyfini yaşatıyor.

Bodrum’un en nezih tatil beldelerinden olan Yalıkavak Mahallesi’ndeki Zorro Dancing Cafe-Bar, nargile keyfi ile lüksü bir arada yaşatan yeniliklere imza atıyor.

  Mekanın sahibi ve işletmecisi Zahit Karabut, 2005’ten bu yana faaliyetine devam eden mekanın yaptığı yenilikler sayesinde sosyetenin gözdesi olduğunu belirtiyor. Karabut, lüks yatlara nargile servisi yapmanın yanı sıra sıcak yaz ayları için de ilginç bir formül geliştirmiş.

Nargileye Köz Ayağa Buz

  Zahit Karabut yaptığı açıklamada, “12 yıldır hizmet veren Zorro Dancing, misafir memnuniyeti odaklı geliştirmeleriyle anılıyor. Mekanda standart hizmetin yanı sıra keyfi üst noktalara taşıyan yenilikler yapıyoruz. Bunlar arasında en fazla tercih edilen ise lüks yatlara yaptığımız nargile servisi ve mekanda nargile içen müşteriler için dizayn ettiğimiz ayak masajı yapan buz kovaları. Porselen ve hijyenik buzlu kovanız ayağınıza serin serin masaj yaparken, lebi derya manzara eşliğinde nargilenizi içebilirsiniz.” dedi.

  Mekan, hakiki Dubai menşeli ürünlerle yapılmış nargilesiyle, barbekü partileriyle ve kokteylleriyle yarımadanın ve Bodrum’un gözdesi olmuş durumda. Sosyeteden sanatçıya, balıkçıdan outdoor sporculara varıncaya kadar geniş yelpazede müşteri portföyüne sahip olan pembe begomvil ağaçları arasındaki Zorro Dancing Cafe-Bar’da danstan karaokeye varan çeşitli aktiviteler de bulunuyor. 40 TL’ye en iyi kalitede nargileden içip, toplamda kişi başı 80-120 TL ortalamasında makul bir fiyata günü sonlandırmak isteyenler için en ideal yer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.