Narlıdere Ağrılılar Derneği’nde Başkan Aslan güven tazeledi

Narlıdere Ağrılılar Derneği’nde Başkan Aslan güven tazeledi

Narlıdere Ağrılılar Derneği’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Çetin Aslan, üyelerden yeniden tam destek alarak bir dönem için daha güven tazeledi.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’ndeki genel kurula; Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın, CHP Narlıdere ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Maltepe, Buca Müteahhitler Derneği Başkanı Ferhat Özmen, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda Ağrılı katıldı.

Sunumunu Gazeteci-Yazar Mustafa Metin Yardımcı ve Volkan Deniz’in gerçekleştirdiği genel kurulda konuşan Narlıdere Ağrılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Aslan, tüm katılımcılara teşekkür ederek “Demokratik yaşamın vazgeçilmez ve olmazsa olmaz unsurları arasında bulunan sivil toplum kuruluşları; tamamen gönüllülük esasına göre çalışan, en önemli amaçları hizmet verdiği alanda farkındalık oluşturmak olan sosyal hayatın önemli yapıtaşları arasında bulunuyor. Özellikle bizim gibi hemşehri örgütlenmeleri, hemşehrileri arasında birlik ve beraberliği sağlamakla kalmıyor, kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin genç nesillere aktarılarak yaşatılmasına da vesile oluyor. Bu noktada yerel yöneticilerin ve kurumsal olarak yerel yönetimlerin STK’lara gereken desteği vermeleri gerektiğine inanıyorum. Çünkü, bize göre kentler, STK’larla birlikte yönetilirse çok daha sağlıklı sonuçlara ulaşabilir.” dedi.

STK’LARIN ÖNEMİ VURGULANDI

4.jpg

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de genel kurulun Ağrılılar ve Narlıdere için hayırlı olmasını dileyerek “Sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli bir misyon üstlendiklerinin farkındayız. Bu bilinçle, sivil toplum kuruluşlarının önerilerini çok önemsiyoruz. Demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurları arasında bulunan sivil toplum kuruluşlarına elimizden gelen desteği her koşulda veriyoruz. Başkan Çetin Aslan nezdinde, Narlıdere Ağrılılar Derneği’nin yönetiminde görev alan tüm kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.

BÖLGE GENELİNDE 350 BİN AĞRILI

3-1.jpg

Daha sonra söz olan Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın ise, “Narlıdere’nin güzide konferans ve toplantı salonu konumunda bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde yüzlerce hemşehrimizi ve Narlıdereli’yi toplamak, başlı başına bir başarı olarak değerlendirilmelidir. Bizler, Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu olarak, bölge genelinde yaşayan bütün hemşehrilerimizi ve derneklerimizi layıkıyla temsil etmeye çalışıyor, hemşehrilerimizin bulundukları kentlerde en iyi şekilde temsil edilmelerini ve en iyi yerlere gelmelerini arzu ediyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bölge genelinde yaşayan 350 binden fazla Ağrılı’yla, İzmir’de yaşayan 200 bine yakın hemşehrimiz arasında kurduğumuz iletişim köprüsü vasıtasıyla, çalışmalarımızın ivmesini her geçen gün artırıyoruz. Narlıdere Ağrılılar Derneği Başkanı Çetin Aslan ve yönetimine başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Mehmet Hanefi Dumlu, Ferhat Özmen, Av. Elif Erdoğan ve Özlem Arıcı’nın görev aldığı divan heyetinin gerekli kontrolleri yaptıktan sonra, tek adayla gidilen Narlıdere Ağrılılar Derneği’nin Yönetim ve Denetim Kurulları şu isimlerden oluştu:

Çetin Aslan, Ümmet Akyurt, Cevdet Yanık, Turan Aslan, Orhan Şahin, Yavuz Aslan, Bişar Bertan, Cemal Taştan, Suat Şengül, Atakan Göztepe, Göksel Maltepe, Gökhan Düzova, Bahri Atlı, Selahattin Taştan, İrfan Susan, Emrah Yükselen, Erhan Gürbüz, Yakup Saygı, Halil İbrahim Zengil, Melike Çayır, Fatma Demirci, Gülsüm Çayır, Kader Şen, Yıldız Deniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.