Narlıdere Belediye Başkanı Engin'den yangın paylaşımı

Narlıdere Belediye Başkanı Engin'den yangın paylaşımı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Narlıdere ilçesindeki Folkart Sitesi'nde çıkan yangınla ilgili olarak paylaşımda bulundu.

MEDYA EGE - Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Narlıdere ilçesindeki Folkart Sitesi'nde çıkan yangına ilişkin sosyal medya hesabından dün gece saatlerinde paylaşımlarda bulundu.

Olayı ilk andan itibaren yerinde takip eden Başkan Engin yaptığı paylaşımlarda ellerine ulaşan bir can kaybı ya da yaralı bilgisi olmadığını, yangının büyük oranda kontrol altına alındığını ve yangının çıkış nedeni hakkında henüz bilgi sahibi olmadıklarını, bunun ilerleyen saatlerde belli olacağını belirtti.

fuwcxuvwyaadjj6.jpg

Daha sonra yaptığı paylaşımda ise İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin katları kontrol ederek soğutma çalışmalarına başladığını duyurdu.

Başkan Engin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

"Narlıdere'mizde bir sitede çıkan yangını ilk anlarından itibaren olay yerinde takip ediyoruz. Çok şükür ki şu kadar elimize ulaşan bir can kaybı ya da yaralı bilgisi yok.. Tek bir vatandaşımızın bile burnu kanamadan bu kötü olayı atlatmak istiyoruz."

"Bizlerde büyük üzüntüye neden olan yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Binada doğalgaz sistemi bulunmuyor.. Yangının çıkış nedeni hakkındaki net bilgi ilerleyen saatlerde belli olacaktır. En büyük tesellimiz can kaybı yaşanmaması."

"İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinden katların tek tek kontrol edildiği ve soğutma çalışmalarının başladığı bilgisini aldık.. Tüm vatandaşlarımıza, İzmir’imize geçmiş olsun."

fuwmj3lxsae64fw.jpg

fuwmj3qwwaaut5f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.